ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت کاری برای کارمندان خدمات صحی برگزار شد!

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۳:۱۴
خبر

ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت کاری برای کارمندان خدمات صحی برگزار شد! 

امروز دوشنبه ۵ رجب، از سوی هلال احمر افغانی ورکشاپ آموزشی ۲ روزه در دفتر مرکزی با هماهنگی آمریت پلان سازی مربوط ریاست خدمات صحی برای ۴۵ تن از کارمندان دفتر مرکزی، ولایات پکتیا، پکتیکا و قندهار تحت عنوان شريك ساختن تجارب کسب شده در بخش خدمات صحی برگزار شد.
در این ورکشاپ به کارمندان آموزش های نظری و عملی در مورد چگونگی یافتن راه حل برای مشکلات موجود در بخش صحی و تداوی و تقویت و بهبود خدمات ارائه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

جوزجان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک عاجل ارائه شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در قریه مصرآباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، کمک عاجل ارائه نمود.

این کمک شامل شش تخته کمپل، دو تخته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۲:۴۳
Background image

پکتیکا؛ پروژه‌ای به ارزش ۳ میلیون افغانی به‌منظور مدیریت آب و حمایت اقتصادی از مردم آغاز شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

به ارزش ۳ میلیون افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال احمر افغانی در منطقه منگړیتي ولسوالی برمل ولایت پکتیکا آغاز شد.

از طریق این پروژه، ۷۸ نفر که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۰:۱۷
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه استفاده معقول از ادویه برای تیم‌های صحی سیار آغاز شد

شنبه، ۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای تحت عنوان "استفاده معقول از ادویه" برای داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که. . .

BACK TO NEWS