کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه استفاده معقول از ادویه برای تیم‌های صحی سیار آغاز شد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۰:۱۷
K

شنبه، ۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای تحت عنوان "استفاده معقول از ادویه" برای داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که با حمایت مالی صلیب سرخ دنمارک، صلیب سرخ ناروی و فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی برگزار شده است، در آن ۲۵ تن از کارکنان صحی تیم‌های صحی سیار ولایت‌های ننگرهار، کنر، نورستان، پکتیا، پکتیکا، هرات و نیمروز اشتراک دارند.

در مراسم افتتاحیه این ورکشاپ، مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرترجنرال هلال‌احمر افغانی، گفت که زندگی و صحت انسان از هر چیز باارزش‌تر است و کارکنان صحی باید در موقع تداوی بیماران و ارائه خدمات صحی، به وظایف خود توجه کامل داشته باشند.

وی بر اهمیت استفاده درست از ادویه تأکید نمود و از اشتراک‌کنندگان خواست تا درباره ادویه‌ها، رهنمودهای لازم را به بیماران ارائه نمایند، امور تنظیم و توزیع ادویه را به صورت منظم انجام دهند و از این آموزش‌ها در عرصه عملی به‌صورت مؤثر استفاده کنند.

در این ورکشاپ، درباره استفاده معقول از ادویه، تنظیم و نگهداری ادویه در سطح تیم‌های صحی سیار، گزارش‌دهی ماهانه و چگونگی ارائه رهنمود به بیماران در مورد استفاده از ادويه به اشتراک‌کنندگان آموزش داده می‌شود.

همچنان، به اشتراک‌کنندگان در رابطه با ثبت و تنظیم ادویه، درخواست ادویه بر اساس نیاز و چگونگی توضیح روش، مقدار و زمان استفاده از ادویه برای بیماران، آموزش‌های عملی ارائه خواهد شد.

هدف از برگزاری این ورکشاپ آموزشی، ارتقای دانش مسلکی و توانایی‌های عملی داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار و تقویت ظرفیت آنان در بخش استفاده معقول از ادویه و ارائه رهنمود درست به بیماران است.

هلال‌احمر افغانی با تقویت ظرفیت‌های مسلکی کارکنان صحی تلاش می‌کند تا خدمات صحی به‌موقع، معیاری و مؤثر را به افراد نیازمند ارائه نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۸:۵۲
Background image

نورستان؛ به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب بسته‌های کرامت انسانی توزیع شد

یکشنبه، ۲۷ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر پارون، مرکز ولایت نورستان، بسته‌های کرامت انسانی توزیع نمود.

این بسته‌ها که از سوی فدراسیون بین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۷:۴۳
Background image

بادغیس؛ در یک ماه گذشته، هزاران بیمار از خدمات صحی بهره‌مند شده‌اند

یکشنبه، ۲۷ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بادغیس، به ۶۱۴۴ بیمار سراپا خدمات صحی، از جمله معاینات، توزیع ادویه مورد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۲۸
Background image

به هزاران بیمار در ولایت هرات خدمات گستردهٔ صحی ارائه شده است

شنبه، ۲۶ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات، به ۲۰ هزار و ۵۱ بیمار سراپا خدمات صحی شامل معاینه، توزیع ادویه. . .

BACK TO NEWS