کابل؛ ۸۷۲۱٫۵۶ متر مربع زمین هلال‌احمر افغانی در ولایت قندهار به مزایده گذاشته شد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۴:۵۶
 K

پنجشنبه، ۱ صفر ۱۴۴۸

زمینی به مساحت ۸۷۲۱٫۵۶ متر مربع، مربوط به هلال‌احمر افغانی که در بلاک دوم، جاده احمدشاهی، ناحیه چهارم شهر قندهار موقعيت دارد، برای سرمایه‌گذاری برای مدت ۲۵ سال به مزایده گذاشته شد.

جلسه مزایده که از سوی آمریت تهیه و تدارکات دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی برگزار شده بود، نمایندگان چهار شرکت ساختمانی در آن حضور داشتند.

قرار است پس از ارزیابی و بررسی دقیق اسناد شرکت‌های داوطلب، قرارداد زمین یاد شده مطابق شرایط نافذه به شرکتی واگذار شود که بالاترین نرخ را داده باشد.

هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند با مدیریت مؤثر دارایی‌ها و جذب سرمایه‌گذاری، منابع مالی خویش را تقویت کرده و امکانات بیشتری را برای تداوم و گسترش خدمات بشردوستانه فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۴:۵۶
Background image

کابل؛ ۸۷۲۱٫۵۶ متر مربع زمین هلال‌احمر افغانی در ولایت قندهار به مزایده گذاشته شد

پنجشنبه، ۱ صفر ۱۴۴۸

زمینی به مساحت ۸۷۲۱٫۵۶ متر مربع، مربوط به هلال‌احمر افغانی که در بلاک دوم، جاده احمدشاهی، ناحیه چهارم شهر قندهار موقعيت دارد، برای سرمایه‌گذاری برای مدت ۲۵ سال به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۸:۱۶
Background image

پنجشیر؛ ورکشاپ آموزشی دسترسی مصئون و مدیریت رضاکاران برای ۵۰ رضاکار به پایان رسید

چهارشنبه، ۲۹ محرم ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی چهارروزه "دسترسی مصئون و مدیریت رضاکاران" برای ۵۰ تن از رضاکاران نمایندگی ولایتی هلال‌احمر افغانی در ولایت پنجشیر، با توزیع تصدیق‌نامه‌ها به پایان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ دانمارک درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمودند

سه‌شنبه، ۲۸ محرم ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با تینا اگر‌باک، مشاور استراتیژی و پروگرام‌ها صلیب سرخ دانمارک، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه و. . .

BACK TO NEWS