جمعیت هلال احمر افغانی برای ۳۰ خانواده نیازمند در ولایت کندهار مساعدت نمود!

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ - ۱۷:۲۰
کندهار کې د افغاني سرې میاشتې له لوري ۳۰ اړمنو کورنیو سره مرسته وشوه!

الیوم یکشنبه مورخ ۱۲ جدی سال ۱۴۰۰ هـ.ش جمعیت هلال احمر افغانی برای ۳۰ خانواده بیجا شده، بی سرپرست و متضرر ناشی از جنگ و خشکسالی کمک های بشردوستانه کشور پاکستان را که شامل: ۱۰ کیلو آرد، ۵ کیلو برنج، ۲ کیلو بوره، ۱ لیتر روغن و یک عدد دیگنیتی کیت UNFPA  میباشد را مساعدت نمود.

روز گذشته ۱۵۰ خانواده در ولایت کندهار از مساعدت های مشابه جمعیت هلال احمر افغانی مستفید گردیده اند.

طی سه هفته گذشته، علاوه بر کمک های ارسالی کشور پاکستان، کمک های غذایی  فدراسیون بین المللی برای ۴۰۰۰ خانواده نیازمند در ناحیه نهم ولایت کندهار از جانب جمعیت هلال احمر افغانی توزیع گردیده است.

 

کندهار کې د افغاني سرې میاشتې له لوري ۳۰ اړمنو کورنیو سره مرسته وشوه!

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

کابل؛ خانواده‌های در معرض خطر احتمالی لغزش کوه ارزیابی شدند

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

یک گروه ۳۰ نفری از رضاکاران آموزش‌دیده در بخش زمین‌شناسی، از سوی ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، به منطقه کوه چهلستون در مربوطات ناحیه هفتم شهر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۷:۵۸
Background image

هلال احمر افغانی از طریق مراکز آموزشی، هزاران تن از جوانان را برای افزایش آگاهی و ارتقای مهارت‌های‌شان آموزش داده است

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، در مجموع به ۵۷۸۶ دانش آموز در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
Background image

بلخ؛ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی به ۲۲۴ کارگر در مقابل کار توزیع شد

شنبه، ۲۰ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مبلغ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی را به ۲۲۴ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در منطقه خیرآباد ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، در مقابل کار توزیع نمود.

بر. . .

BACK TO NEWS