کابل؛ نشست ارزیابی فعالیت‌های گذشته و آغاز مرحله جدید پروژه ایکو برگزار شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴
K

دوشنبه، ۱۲ صفر ۱۴۴۸

به ابتکار هلال‌احمر افغانی، نشستی مشترک با حضور مسئولین زون‌های ساحوی هرات، پکتیا، کابل و ننگرهار، نمایندگی‌های پکتیکا و نیمروز، کارکنان صحی و مدیران امور حوادث، به‌منظور ارزیابی فعالیت‌های هشت ماه گذشته پروژه ایکو و آغاز مرحله جدید این پروژه برگزار شد.

در این نشست، خدمات ارائه‌شده به مهاجرین عودت‌کننده، دستاوردها، چالش‌ها و پلان‌های آینده مورد ارزیابی قرار گرفت و اشتراک‌کنندگان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را به‌منظور بهبود تنظیم خدمات، افزایش اثربخشی و ارتقای کیفیت آن‌ها مطرح کردند.

مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرترجنرال هلال‌احمر افغانی، ارزیابی مستمر فعالیت‌ها را از اصول اساسی ارتقای کیفیت خدمات دانسته و از همکاری دوامدار شرکای کاری در زمینه حمایت از مهاجرین عودت‌کننده قدردانی نمود.

داکتر عبدالله عرفان، رئیس خدمات صحی، گفت که از طریق پروژه ایکو، خدمات صحی، مواد غیرخوراکی و کمک‌های نقدی به مهاجرین عودت‌کننده ارائه می‌شود و نتایج این ارزیابی برای اجرای هرچه مؤثرتر خدمات در مرحله بعدی پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

داکتر ذرخان احمدزی، رئیس روابط بین‌الملل، اظهار داشت که تمدید پروژه ایکو برای مدت ۲۰ ماه، بیانگر اثربخشی فعالیت‌های هلال‌احمر افغانی، کیفیت خدمات و تعهد تیم کاری این نهاد است.

خانم ماری مانریکا، نماینده فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، ضمن ابراز قدردانی از خدمات بشردوستانه هلال‌احمر افغانی، اطمینان داد که فدراسیون بین‌المللی به همکاری‌های خود برای حمایت از مهاجرین عودت‌کننده و سایر افراد آسیب‌پذیر ادامه می‌دهد.

قابل یادآوری است که پروژه ایکو با حمایت مالی اتحادیه اروپا، و با هماهنگی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی و صلیب‌سرخ‌های دنمارک و ناروی، توسط هلال‌احمر افغانی تطبیق می‌شود.

هلال‌احمر افغانی در هماهنگی با شرکای کاری داخلی و بین‌المللی خود تلاش می‌کند تا خدمات صحی، کمک‌های بشردوستانه و پروگرام‌های بهبود معیشت را برای مهاجرین عودت‌کننده و سایر افراد نیازمند، هرچه مؤثر و دوامدار ارائه کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۹
Background image

پنجشیر؛ به خانواده آسیب‌دیده در اثر رانش کوه مساعدت نقدی صورت گرفت

دوشنبه، ۱۲ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به خانواده‌ای که در اثر رانش کوه در قریه آرزابه ولسوالی شتل ولایت پنجشیر آسیب دیده بود، مساعدت نقدی نمود.

به خانوادهٔ یادشده که در نتیجه این حادثه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴
Background image

کابل؛ نشست ارزیابی فعالیت‌های گذشته و آغاز مرحله جدید پروژه ایکو برگزار شد

دوشنبه، ۱۲ صفر ۱۴۴۸

به ابتکار هلال‌احمر افغانی، نشستی مشترک با حضور مسئولین زون‌های ساحوی هرات، پکتیا، کابل و ننگرهار، نمایندگی‌های پکتیکا و نیمروز، کارکنان صحی و مدیران امور حوادث، به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۸:۲۹
Background image

هرات؛ وسایل مورد نیاز برای تقویت کسب‌وکار به ۱۴ خانواده مهاجر عودت‌کننده توزیع شد

یکشنبه، ۱۱ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، با حمایت مالی صلیب‌سرخ هنگ‌کنگ و حمایت تخنیکی صلیب‌سرخ دانمارک، وسایل مورد نیاز برای تقویت کسب‌وکارهای کوچک را به ارزش ۱۵۷ هزار و ۴۸۰ افغانی به ۱۴. . .

BACK TO NEWS