کابل؛ ورکشاپ آموزشی سه‌روزه برای ترینران کمک‌های اولیه آغاز شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۳:۵
K

دوشنبه، ۱۳ محرم ۱۴۴۸

ریاست خدمات صحی هلال‌احمر افغانی، ورکشاپ آموزشی سه‌روزه‌ای را برای ترینران کمک‌های اولیه در دفتر مرکزی این نهاد در کابل آغاز کرد.

این ورکشاپ با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ برگزار شده و ۱۶ تن از ترینران کمک‌های اولیه از هفت زون کشور در آن حضور دارند.

در جریان این ورکشاپ، آموزش‌های نظری و عملی در بخش کمک‌های اولیه، مدیریت وضعیت بی‌هوشی، کنترل خون‌ریزی، رسیدگی به زخم‌ها و شکستگی‌ها، سوختگی‌ها، انتقال مصئون زخمیان و نحوهٔ پاسخ مؤثر در شرایط اضطراری به شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد.

انتظار می‌رود شرکت‌کنندگان پس از پایان این ورکشاپ، توانمندی‌های مسلکی خود را در بخش کمک‌های اولیه ارتقا داده و در ارائه خدمات صحی معیاری و مؤثر هنگام وقوع حوادث و وضعیت‌های اضطراری در مناطق مختلف کشور، نقش فعال‌ و مؤثرتری ایفا نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۲۰:۱۵
Background image

هرات؛ ۳۹۵ هزار افغانی به استادان و شاگردان آموزش‌های حرفه‌وی توزیع شد

چهارشنبه، ۱۵ محرم ۱۴۴۸

 

هلال‌احمر افغانی، در چارچوب پروژه تغییرات اقلیمی، مبلغ ۳۹۵ هزار افغانی را به ۴ تن از استادان اناث و ۵۰ تن از شاگردان مراکز آموزش‌های حرفه‌وی در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۹:۱
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی، مواد غیرخوراکی مساعدت شد

چهارشنبه، ۱۵ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به خانواده‌ای که در اثر آتش‌سوزی در شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، آسیب دیده بود، مواد غیرخوراکی مساعدت کرد.

این کمک‌ها به‌منظور تأمین سرپناه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۷:۴۹
Background image

کابل؛ جلسهٔ اداری رهبری هلال‌احمر افغانی برگزار شد

چهارشنبه، ۱۵ محرم ۱۴۴۸

جلسهٔ اداری هماهنگی هلال‌احمر افغانی با حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، معاون ایشان محترم حافظ عزیزالرحمن، مولوی روح‌الله. . .

BACK TO NEWS