شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۲۲:۶
خبر

شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

امروز دوشنبه، ۲۱ ذوالقعده، نشست رهبری جمعیت خیریه ملی هلال احمر افغانی تحت ریاست محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی و با حضور معاون‌شان محترم حافظ عزیزالرحمن، سرپرست سکرتر جنرال محترم مولوی روح‌الله عبدالسلام و شماری از مسئولین بخش های مختلف دفتر مرکزی برگزار شد. 

در این نشست، سرپرست ریاست عمومی با مسئولین در مورد آغاز عملیات در شفاخانه بیماران سوراخ قلب، رفع مشکلات موجود و برخی اﺯ مسائل اداری دیگر بحث و گفتگو نمود. همچنان در رابطه به موضوعات مطرح‌شده، هدایت‌ها و توصیه‌های لازم را به مسئولین مربوطه جهت بهبود هرچه بیشتر امور ارائه نمود. 

قابل ذکر است که با وجود نبود یک شفاخانه مجهز برای تداوی بیماران سوراخ قلب، هلال احمر افغانی توانسته بر اساس تفاهم‌نامه‌هایی که با شفاخانه‌های مختلف داخلی امضا نموده، هزاران بیمار قلبی را تداوی و تمامی مصارف آن‌ها را نیز پرداخت نموده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۸:۲۶
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ در نورستان ادامه دارد

پنجشنبه، ۶ ذوالقعده ۱۴۴۷ 

در ادامه روند توزیع کمک‌های غذایی به خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ در ولسوالی‌کامدیش ولایت نورستان، به ۱۸۰۰ خانواده کمک‌ توزیع شد.

کمک‌های یاد شده، با هماهنگی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۸:۴
Background image

به ۴ خانوادهٔ مهاجر عودت‌کننده، در تخار به‌منظور سرپناه موقت خیمه‌ توزیع شد

پنجشنبه، ۶ ذوالقعده ۱۴۴۷

از سوی هلال احمر افغانی، به ۴ خانوادهٔ مهاجر عودت‌کننده در شهر تالقان مرکز ولایت تخار، به ‌منظور فراهم‌سازی سرپناه موقت، خیمه توزیع شد.

این خانواده‌ها محل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۲۱:۲۳
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های شدید کمک نقدی صورت گرفت

چهارشنبه، ۵ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ابراز همدردی انسانی با خانواده‌ای که در پی بارندگی‌های شدید اخیر در ساحه افسوترِ مربوط شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، کودک ۷ ساله. . .

BACK TO NEWS