محصلین پوهنتون کاتب به منظور مساعدت با سیلاب زده گان اخیر در کشور ۷۵۶۲۰ افغانی را به جمعیت هلال احمر افغانی تحویل نمود!

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۷ - ۱۸:۳۵
محصلین پوهنتون کاتب به منظور مساعدت با سیلاب زده گان اخیر در کشور ۷۵۶۲۰ افغانی را به جمعیت هلال احمر افغانی تحویل نمود!

محصلین پوهنتون خصوصی کاتب به منظور دستگیری سیلاب زده گان اخیر در ولایت پروان و پنجشیر به تاریخ ۱۶ میزان ۱۳۹۹، مبلغ ۷۵۶۲۰ افغانی را به طور مساعدت به الحاج طیب یوسفزی - ریس مالی جمعیت ملی تحویل نمود.
جمعیت هلال احمر افغانی همواری تلاش مینماید تا از طریق حجاج محترم، تجار ملی، مردم خیر، متشبثین خصوصی و املاکات خویش به افراد آسیب دیده و نیازمند کمک نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۳:۴
Background image

به ۲۰۵ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت ننگرهار، بیش از ۲.۱۵ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

یکشنبه، ۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، مبلغ ۲،۱۵۲،۵۰۰ (دو میلیون و یک‌صد و پنجاه‌ودو هزار و پنج‌صد) افغانی کمک نقدی را به ۲۰۵ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های حصارک و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۳:۰
Background image

هلال احمر افغانی از طریق مراکز آموزشی برای ارتقای آگاهی و مهارت‌های جوانان، هزاران تن را آموزش داده است

یکشنبه، ۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، برای مجموعاً ۵۲۵۷ تن در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه، حفظ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۱:۱۲
Background image

به مشکلات صحی بیش از ۱۵ هزار بیمار در زابل رسیدگی شده است

یکشنبه، ۱۶ ذوالقعده ١۴۴٧

کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت زابل به ۷۹۸۲ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

BACK TO NEWS