مسئول برنامه‌های فدراسیون بین‌المللی در افغانستان با رهبری هلال‌احمر دیدار تودیعی نمود

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۵۹
مسئول برنامه‌های فدراسیون بین‌المللی در افغانستان با رهبری هلال‌احمر دیدار تودیعی نمود

چهارشنبه، ۵ جمادی‌الآخره ۱۴۴۷
آقای احمد سلیمان، مسئول برنامه‌های فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، به مناسبت پایان مأموریت خود در افغانستان، با محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، دیدار تودیعی نمود. 
در این دیدار، رئیس عمومی تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و خدمات صادقانهٔ آقای سلیمان را در زمینهٔ جلب کمک‌های بشردوستانه و همکاری‌ها ستود و از خداوند متعال برای او اجر عظیم و موفقیت‌های بیشتر در آینده مسئلت نمود.
همچنین آقای سلیمان اظهار داشت که حمایت رهبری هلال‌احمر افغانی و تلاش‌های منظم تیم کاری در اجرای فعالیت‌های مشترک بشردوستانه، نقش مهمی در موفقیت مأموریت او داشته است و به همین دلیل، از صمیم قلب از هلال‌احمر قدردانی می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۳۷
Background image

پکتیکا؛ ورکشاپ آموزشی مدیریت حوادث و انتقال پول نقد به پایان رسید

پنجشنبه، ۶ جمادی‌الآخر ۱۴۴۷
ورکشاپ آموزشی شش‌روزه‌، از سوی هلال‌احمر افغانی، به منظور ارتقای ظرفیت در بخش مدیریت حوادث و انتقال پول نقد، برای ۲۵ تن از کارکنان و رضاکاران نمایندگی ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۸:۲۰
Background image

خوست؛ برای خانواده‌های عودت‌کننده کمک بشردوستانه توزیع شد

پنجشنبه، ۶ جمادی الآخره ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به منظور حمایت عاجل، برای ۳۰۰ خانوادهٔ عودت‌کننده در ولسوالی‌های گربز و علیشیرو ولایت خوست، ۲۸.۸ تُن مواد غذایی توزیع کرد.
در این کمک، به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۳
Background image

به ۳۵۰ خانوادهٔ بی‌بضاعت در کاپیسا کمک بشری ارائه شد

چهارشنبه، ۵ جمادی‌الآخره ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به‌منظور همدردی با ۳۵۰ خانوادهٔ نیازمند و بی‌بضاعت در شهر محمود راقی مرکز ولایت کاپیسا و ولسوالی نجراب این ولایت ۹ قلم کمک مواد غدایی و. . .

BACK TO NEWS