به خانواده‌های آسیب‌دیده از زلزله و سیلاب در پنجشیر کمک‌های غیرخوراکی توزیع شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۶:۳۵
Pn

دوشنبه، ۱۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

از سوی هلال احمر افغانی، برای ۵۰ خانواده آسیب‌دیده از زلزله و سیلاب در بازارک، مرکز ولایت پنجشیر و هفت ولسوالی این ولایت (رُخه، عنابه، دره، آبشار، شُتل، حصه اول و پریان) که خانه‌های‌شان به‌طور کامل تخریب شده بود، کمک‌های غیرخوراکی توزیع شد.

در این کمک‌ها، به هر خانواده به‌منظور تأمین نیازهای اولیه، ۵ تخته کمپل، یک سیت لوازم آشپزخانه و ۲ بوشکهٔ آب مساعدت شد. 

رسیدگی به‌موقع به هموطنان آسیب‌دیده از حوادث طبیعی و تأمین نیازهای اولیه آنان، از وظایف اساسی هلال احمر افغانی است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۹:۵۷
Background image

بلخ؛ معاون هلال‌احمر افغانی: خدمت به افراد بی‌سرپرست و نیازمند، از مسئولیت‌های اساسی ماست

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در ادامه سفر خود به ولایت بلخ، در سطح زون شمال با مسئولین و کارکنان ریاست این زون، نمایندگی بلخ، مرستون و مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۵۹
Background image

بلخ؛ معاون هلال احمر افغانی مرکز نگهداری بیماران روانی را ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، در جریان سفر خود به ولایت بلخ، مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی در سطح زون شمال را ارزیابی نمود.

وی، در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۲۱:۷
Background image

بامیان؛ ۱۱ خانواده سیلاب‌زده از کمک‌های غیرخوراکی بهره‌مند شدند

سه‌شنبه، ۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی در مناطق مختلف ولسوالی کهمرد ولایت بامیان، به ۱۱ خانواده سیلاب‌زده که منازل‌شان به‌طور کامل تخریب شده بود، کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد.

در. . .

BACK TO NEWS