کابل؛ بر گسترش همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و آی سی آر سی تأکید شد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۲:۱۶
Kb

چهارشنبه، ۱۲ ربیع‌الأول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، در دفتر مرکزی این اداره با خانم یاسمین پراز دِسیموز، مسئول امور عملیاتی آی سی آر سی در جینوا، و آقای جوهانس بروور، رئیس آی سی آر سی در افغانستان، دیدار و درباره گسترش خدمات بشردوستانه و همکاری‌ها گفت‌وگو نمودند.

در جریان این دیدار، آقای دلاور درباره فعالیت‌های بشردوستانه و صحی هلال‌احمر افغانی معلومات ارائه نموده، گفت که این اداره، علاوه بر حمایت از زنان بی‌سرپرست، آسیب‌دیدگان حوادث، نیازمندان و هم‌وطنان عودت‌کننده، برای بیماران روانی و اطفال مبتلا به سوراخ قلب نیز خدمات درمانی ارائه می‌کند.

وی گفت که هلال‌احمر افغانی از طریق نمایندگی‌های خود در ۳۴ ولایت کشور، به‌صورت ماهانه به ۸۰ خانواده نیازمند در هر ولایت و در هفت زون، به ۱۰۰ خانواده نیازمند در هر زون کمک نقدی توزیع می‌کند که بر اساس آن، به هر خانواده ۵ هزار افغانی پرداخت می‌شود.

وی افزود که هلال‌احمر افغانی در مناطق دورافتاده، از طریق مراکز صحی ثابت و تیم‌های سیار، خدمات صحی ارائه می‌کند و برای مهاجرین تازه عودت‌کننده از کشورهای همسایه، در کمپ‌های ایجادشده، سرپناه موقت، غذای پخته و خدمات صحی فراهم می‌نماید.

رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی در رابطه با فعالیت‌های شفاخانه قلبی معلومات ارائه نمود و خواستار گسترش هرچه بیشتر کمک‌های بشردوستانه برای تداوی و حمایت از زنان بی‌سرپرست، مهاجرین عودت‌کننده، بیماران روانی و مخصوصاً بیماران مبتلا به سوراخ قلب شد.

وی از همکاری‌های دوامدار آی سی آر سی قدردانی نموده و گفت که حمایت این اداره در تقویت خدمات بشردوستانه و صحی هلال‌احمر افغانی نقش مهمی دارد.

مسئولین آی سی آر سی فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر افغانی را مورد تقدیر قرارداده و بر ادامه همکاری‌های خود در بخش رسیدگی به مشکلات بشری، تقویت خدمات صحی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و نیازمند اطمینان دادند.

آنان همچنین اظهارداشتند که نیازهای بشردوستانه افغانستان را در نشست‌های آینده با شرکای بین‌المللی ذی‌ربط نیز مطرح خواهند کرد تا زمینه برای حمایت و همکاری‌های بیشتر فراهم شود.

در پایان این دیدار، طرفین بر ادامه همکاری‌های مشترک برای گسترش خدمات بشردوستانه، حمایت از خانواده‌های نیازمند و تأمین نیازهای بشردوستانه مردم افغانستان تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۴۲
Background image

هلال احمر افغانی و یوناما بر حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث دو دهۀ گذشته تأکید نمودند

پنجشنبه، ۱۰ جمادی‌الأولی ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، با فیانو فریزر، مسئول بخش حقوق بشر یوناما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۸:۳۳
Background image

پنجشیر؛ در یک ماه گذشته به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

چهارشنبه، ۹ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در یک ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت پنجشیر، به ۴۵۳۴ بیمار سراپا خدمات صحی مانند؛ معاینه، توزیع ادویه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۱۰
Background image

هرات؛ به ارزش ۲.۸ میلیون افغانی وسایل کسب‌وکارهای کوچک، به ۸۹ زن عودت‌کننده توزیع شد

سه‌شنبه، ۸ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی، به ارزش ۲.۸ میلیون افغانی، وسایل مربوط به کسب‌وکارهای کوچک را به‌منظور خودکفایی به ۸۹ زن عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر هرات و ولسوالی‌های. . .

BACK TO NEWS