کابل؛ نشست مشترک میان هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی به‌منظور گسترش همکاری‌های برگزار شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۰
K

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، با آقای هلکان جیکوب، مسئول امور عملیاتی صلیب سرخ ناروی، و خانم وینه ویلا سدا ورت، مسئول بخش آسیا، در مورد تقویت و توسعه همکاری‌های بشردوستانه دیدار نمودند.

در این نشست، رئیس عمومی از همکاری‌های صلیب سرخ ناروی در بخش‌های حمایت از آسیب‌دیدگان حوادث، زنان بی‌سرپرست و اطفال، خدمات صحی و آموزش کارکنان قدردانی نموده و این کمک‌ها را مؤثر خواند.

همچنان، آقای دلاور در مورد فعالیت‌های جاری و پلان‌های آینده هلال‌احمر افغانی در سطح کشور، در بخش‌های صحت، مدیریت حوادث و خودکفایی افراد نیازمند، معلومات ارائه کرد.

وی تأکید نمود که هلال‌احمر افغانی یک نهاد ملی مستقل است و فعالیت‌های خود را بر اساس اصل بی‌طرفی و استقلال انجام می‌دهد. وی از صلیب سرخ ناروی خواست تا همکاری‌های خود را در زمینه کمک به خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده گسترش دهد و اطمینان داد که این نهاد آماده فراهم‌سازی هرگونه تسهیلات در این زمینه می‌باشد.

در ادامه، مسئول امور عملیاتی صلیب سرخ ناروی ضمن تقدیر از فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر افغانی اظهار داشت که صلیب‌ سرخ ناروی به‌عنوان یک همکار نزدیک، به همکاری‌های خود با این اداره ادامه خواهد داد.

وی همچنین یادآوری نمود که یکی از مسئولین بانک جهانی در نشستی در ناروی، علاقه‌مندی خود را برای حمایت از خدمات صحی در افغانستان ابراز کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۹:۵۷
Background image

بلخ؛ معاون هلال‌احمر افغانی: خدمت به افراد بی‌سرپرست و نیازمند، از مسئولیت‌های اساسی ماست

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در ادامه سفر خود به ولایت بلخ، در سطح زون شمال با مسئولین و کارکنان ریاست این زون، نمایندگی بلخ، مرستون و مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۵۹
Background image

بلخ؛ معاون هلال احمر افغانی مرکز نگهداری بیماران روانی را ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، در جریان سفر خود به ولایت بلخ، مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی در سطح زون شمال را ارزیابی نمود.

وی، در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۲۱:۷
Background image

بامیان؛ ۱۱ خانواده سیلاب‌زده از کمک‌های غیرخوراکی بهره‌مند شدند

سه‌شنبه، ۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی در مناطق مختلف ولسوالی کهمرد ولایت بامیان، به ۱۱ خانواده سیلاب‌زده که منازل‌شان به‌طور کامل تخریب شده بود، کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد.

در. . .

BACK TO NEWS