مرستون هلال‌احمر افغانی در بلخ به ارزش ۱۳۰ هزار دالر امریکایی به بهره‌برداری سپرده شد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۷:۳۲
بلخ

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

تعمیر مرستون هلال‌احمر افغانی در ولایت بلخ که با هزینه ۱۳۰ هزار دالر امریکایی بازسازی شده بود، امروز طی مراسم رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.

در این مراسم، شیخ‌الحدیث سید احمد بهره‌مند، رئیس مرستون‌های هلال‌احمر افغانی، ملا محمد حنیف خالد، رئیس زون شمال، نمایندگان فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی و شماری از کارمندان حضور داشتند.

رئیس مرستون‌ها گفت: این مرکز در بخش حمایت از زنان و کودکان بی‌سرپرست و تداوی و مراقبت‌ از مریضان روانی نقش مهمی ایفا خواهد کرد و تلاش می‌شود تا تسهیلات لازم برای مشمولين در آن فراهم شود.

وی همچنان از همکاری‌های فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی که در بخش آموزش‌های حرفه‌ای برای مشمولين این مرستون همکاری نموده، قدردانی نمود.

رئیس زون شمال اظهار داشت که مجموع هزینه بازسازی این تعمیر ۱۳۰ هزار دالر امریکایی می‌باشد. وی افزود که این مرستون، محیطی امن و معیاری را برای زنان بی‌سرپرست، اطفال و بیماران روانی فراهم خواهد کرد.

این مرکز در حالی به بهره‌برداری سپرده می‌شود که در این منطقه، شمار زیادی از خانواده‌های نیازمند به چنین خدماتی نیازمند هستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۹:۵۶
Background image

به ۱۲۰ رضاکار در ولایت زابل، به منظور آگاهی‌دهی عامه، مواد صحی توزیع شد

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

از سوی هلال احمر افغانی، به ۱۲۰ رضاکار مرد و زن، به شمول منطقه نوخیز مرکز ولایت زابل، در ولسوالی‌های میزانه و ارغنداب این ولایت، بسته‌های حفظ‌الصحه، کیت‌های صحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۹:۴۵
Background image

رئیس عمومی هلال احمر افغانی با نماینده ویژه انگلستان، درباره مشکلات بی‌جاشدگان و آسیب‌دیدگان گفتگو کرد

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، در نشستی آنلاین با ریچارد لیندسی، نماینده ویژه انگلستان برای افغانستان، درباره مشکلات خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۸:۲۲
Background image

به ۸۰۰ خانواده بی‌جاشده در خوست، ۱۲ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

هلال احمر افغانی مبلغ ۱۲ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۸۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی ګربز ولایت خوست توزیع کرد.

در این کمک، هر خانواده به منظور تأمین. . .

BACK TO NEWS