هلمند؛ ۱۲۰ دانش‌آموز از مرکز آموزشی فارغ شدند

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۳:۳۷
هلمند؛ ۱۲۰ دانش‌آموز از مرکز آموزشی فارغ شدند

سه شنبه، ۲۰ جمادی‌الاولی ۱۴۴۷
۱۲۰ دانش‌آموز از مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت هلمند، پس از اتمام دوره سه‌ماهه آموزشی در بخش مهارت‌های اداری، طی یک مراسمی فارغ شدند و دانش‌آموزان موفق با اهدای جوایزی مورد تقدیر قرار گرفتند.
قابل ذکر است که در حال حاضر، در این مرکز آموزشی ۵۸۰ تن از دانش‌آموزانی که توان پرداخت فیس در مراکز آموزشی خصوصی را ندارند، به‌صورت رایگان در بخشهای قرآن کریم، سیرت النبی ﷺ، سوادآموزی، ریاضی، انگلیسی و کمپیوتر آموزش می‌بینند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۱:۰
Background image

کابل؛ جلسه داوطلبی به‌منظور کرایه‌گیری دو عراده موتر برای تیم‌های صحی سیار ولایت‌های خوست و میدان‌وردک برگزار شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مطابق مشخصات ریاست خدمات صحی هلال‌احمر افغانی، به‌منظور کرایه‌گیری دو عراده موتر (تویوتا هایس سوپرکاستم چهاردروازه، که دارای چهار قطار چوکی، جَنگلۀ قوی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۷:۴۲
Background image

فراه؛ بسته‌های کمک‌های اولیه صحی به ۴۰ رضاکار توزیع شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، بسته‌های کمک‌های اولیه صحی را به ۴۰ تن از رضاکاران اناث و ذکور در ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه توزیع نمود که به هر رضاکار یک بسته داده شد.

قرا. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۷:۲۱
Background image

کندز؛ ۳.۴ میلیون افغانی به ۲۱۳ کارگر در مقابل کار پرداخت شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۳.۴ میلیون افغانی را به ۲۱۳ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در قریه‌های کله‌گاو و بوز قندهاری مربوط به شهر کندز، در مقابل کار پرداخت نمود.

 کارگران. . .

BACK TO NEWS