ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت برای شماری از کارمندان مرکز و زون‌های ساحوی آغاز شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۶:۵
ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت برای شماری از کارمندان مرکز و زون‌های ساحوی آغاز شد

دوشنبه، ۵ جمادى الأولی ۱۴۴۷ 
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه به ابتکار ریاست امور کارکنان هلال‌احمر افغانی و با حمایت مالی آی سی آر سی برای شماری از کارمندان مرکز و زون‌های ساحوی، به‌منظور معرفی و شناخت نهضت بین‌المللی جمعیت‌های ملی، با حضور محترم مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرتر جنرال هلال‌احمر افغانی، آغاز شد.
در مراسم افتتاحیه این ورکشاپ، معاون عملیاتی سکرتر جنرال در مورد اهمیت و اهداف این ورکشاپ معلومات ارائه کرد و چنین پروگرام‌های آموزشی را برای ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان و درک بهتر اهداف و فعالیت‌های نهضت بین‌المللی جمعیت‌های ملی حائز اهمیت دانست. وی همچنان از حمایت مالی آی سی آر سی در این زمینه قدردانی نمود.
سپس محترم دکتور عبدالعلیم احمدزی، آمر ارتقای ظرفیتِ ریاست امور کارکنان، در سخنان خود تأکید کرد که کارمندان مرکزی و ساحوی جمعیت هلال‌احمر افغانی باید در جامعه در زمینه فعالیت‌های بشردوستانه نهضت بین‌المللی جمعیت‌های ملی آگاهی‌دهی عامه نمایند و مردم را با اقدامات بشری این نهاد ملی آشنا سازند، تا فعالیت‌های انسان‌دوستانه گسترش یافته و مؤثر واقع شود.
در این ورکشاپ، در مورد شناخت نهضت بین‌المللی جمعیت‌های ملی تاریخچه، نشان‌ها و فعالیت‌های آن به اشتراک‌کنندگان  معلومات لازم ارائه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۲۶
Background image

۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی در جوزجان فارغ‌التحصیل شدند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت جوزجان، پس از تکمیل آموزش‌های سه‌ماهه در بخش‌های تعلیمات اسلامی، زبان‌های انگلیسی و دری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۱۰
Background image

قندز: هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق ۳۰۰ اصله نهال غرس نمود

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق در ولایت قندز، ۳۰۰ اصله نهال مثمر و غیرمثمر غرس نمود.
این نهال‌ها به‌منظور حفاظت از محیط‌زیست و افزایش سرسبزی غرس شده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴۷
Background image

هزاران بیمار از خدمات صحیِ هلال‌احمر افغانی در ولایت هرات بهره‌مند شده‌اند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات به ١٣١٤٨ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین. . .

BACK TO NEWS