محصلین پوهنتون کاتب به منظور مساعدت با سیلاب زده گان اخیر در کشور ۷۵۶۲۰ افغانی را به جمعیت هلال احمر افغانی تحویل نمود!

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۷ - ۱۴:۵
محصلین پوهنتون کاتب به منظور مساعدت با سیلاب زده گان اخیر در کشور ۷۵۶۲۰ افغانی را به جمعیت هلال احمر افغانی تحویل نمود!

محصلین پوهنتون خصوصی کاتب به منظور دستگیری سیلاب زده گان اخیر در ولایت پروان و پنجشیر به تاریخ ۱۶ میزان ۱۳۹۹، مبلغ ۷۵۶۲۰ افغانی را به طور مساعدت به الحاج طیب یوسفزی - ریس مالی جمعیت ملی تحویل نمود.
جمعیت هلال احمر افغانی همواری تلاش مینماید تا از طریق حجاج محترم، تجار ملی، مردم خیر، متشبثین خصوصی و املاکات خویش به افراد آسیب دیده و نیازمند کمک نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۱۵
Background image

کابل؛ معاون هلال‌احمر افغانی با نمایندگان دهکده صلح آلمان در مورد تداوی اطفال دچار سوختگی شدید گفت‌وگو نمود

یک‌شنبه، ۲۰ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در دیدار با ین یسن و کلاودیا، نمایندگان بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان در کابل، در رابطه با تداوی و بازگشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

بغلان؛ در  ۳۰ روز گذشته، به هزاران بیمار خدمات تداوی و مشوره‌های صحی ارائه شده است

یکشنبه، ۲۰ جمادی‌الاولی ۱۴۴۸ 

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بغلان، برای ۸۸۵۰ بیمار سراپا خدمات صحی از جمله معاینه، توزیع ادویه ضروری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

بغلان؛ بسته‌های کرامت انسانی برای ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

شنبه، ۱۹ جمادی‌الأولی ‌۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی بسته‌های کرامت انسانی را به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، توزیع نمود.

این بسته‌ها که از سوی فدراسیون بین. . .

BACK TO NEWS