پکتیکا!

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۹ - ۹:۳۲
پکتیکا!

از سوی هلال احمر افغانی ۶۵ باب خانه که طور اساسی در مناطق تشنکی و شیرو راغه ولسوالی گیان ولایت پکتیکا اعمار شده است، با بستره های جدید، فرش، ظروف، سیستم برق آفتابی، مواد غذایی و یک تعداد لوازم دیگر توسط محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی به آن عده خانواده های زلزله زده سپرده شد که زلزله شدید سال گذشته خانه های آنها را ویران نموده بود. دیروز در مراسم سپردن این خانه ها، محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی به شرکت کننده گان در جلسه گفت: غم و اندوه زلزله پکتیکا و خوست بالاتر از سطح منطقه بود و مردم افغانستان و جهان را غمگين ساخت؛ این درد، درد مشترک تمام ملت بود. وی با اشاره به اولین سفر خود به منطقه در اول ماه اگست گذشته گفت: ما بعد از زلزله به ساحه آمدیم و وعده اعمار خانه ها را طور اساسی برای خانواده های زلزله زده داده و به کمک دوامدار به آنها ادامه خواهیم داد؛ تاکنون هلال احمر افغانی با ۵۸۳ خانواده متضرر از زلزله در ولسوالی گیان برای ترمیم خانه ها بیش از ۲۰۰ هزار افغانی با هر خانه کمک نقدی نموده است، اما در بخش اعمار ۲۵۸ خانه، تاکنون اعمار ۶۵ خانه تکمیل شده و آنرا به مستحقین امروز تسلیم می دهیم.وی از هلال احمر ترکیه که مصارف ساخت این خانه ها را متقبل شده است، تشکری نمود. ایوب اُزدا نماینده هلال احمر ترکیه در این نشست گفت: ما درد مردم پکتیکا را که در زلزله سال گذشته متاثر شده بودند احساس کردیم، بناء به منطقه آمدیم و با زلزله زده گان کمک کردیم؛ مردم ترکیه همیشه افغان ها را حمایت و کمک خواهند کرد. گفتنی است از این ۶۵ باب خانه، ۴۶ باب خانه در ساحه تشنکی و ۱۹ باب خانه باقی مانده در منطقه شیرو راغه قرار دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۶:۴۱
Background image

کابل؛ ۶ باب دکان مربوط به هلال‌احمر افغانی، به‌منظور کرایه‌دهی به مزایده گذاشته شد

شنبه، ۲۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

۶ باب دکان مربوط به هلال‌احمر افغانی، واقع در بازار مندوی ناحیه اول شهر کابل، به‌طور جداگانه و به‌منظور کرایه‌دهی، به مزایده گذاشته شد.

مزایده یاد شده که از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۷:۲۶
Background image

به سوی خودکفایی؛ ۵۰ زن نیازمند در هرات شامل آموزش‌های حرفه‌وی خیاطی شدند

پنج‌شنبه، ۲۷ ذوالقعده ۱۴۴۷ 

از سوی هلال‌احمر افغانی، ۵۰ زن نیازمند و عودت‌کننده در ولسوالی‌های شیندند و زنده‌جان ولایت هرات که بر اثر حوادث طبیعی، تغییرات اقلیمی و مهاجرت متضرر شده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۷:۲
Background image

کابل؛ رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی با رئیس جدید آی‌سی‌آرسی، درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفتگو کرد

چهارشنبه، ۲۶ ذوالقعده ۱۴۴۷

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی و معاون‌شان محترم حافظ عزیزالرحمن در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی با جوهانس بروور رئیس جدید کمیته بین. . .

BACK TO NEWS