کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی همکاری‌های صحی را ارزیابی کردند

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۲:۴۷
K

دوشنبه، ۱۴ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی به‌منظور ارزیابی فعالیت‌های مشترک صحی در سال ۲۰۲۶، تثبیت نواقص و تنظیم بهتر پروگرام‌های آینده، نشستی برگزار کردند.

در این نشست، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرتر جنرال، محمد افتخار، رئیس صلیب سرخ ناروی در افغانستان، رؤسای دفتر مرکزی و زون‌های ساحوی و شماری از کارکنان صحی حضور داشتند.

شیخ‌الحدیث دلاور از همکاری‌های صلیب سرخ ناروی قدردانی نموده، بر تقویت هماهنگی با شرکای بین‌المللی تأکید نمود.

رئیس صلیب سرخ ناروی فعالیت‌های صحی هلال‌احمر افغانی را مورد تقدیر قرارداده و گفت که این نهاد، با وجود حوادث طبیعی، افزایش شمار مهاجرین عودت‌کننده و کمبود بودجه، فعالیت‌های بشردوستانه و صحی خود را به‌موقع و به‌خوبی انجام داده است. وی اطمینان داد که صلیب سرخ ناروی به حمایت از هلال‌احمر افغانی ادامه می‌دهد و از تلاش‌های رضاکاران نیز قدردانی نمود.

مولوی روح‌الله عبدالسلام درباره تداوی بیماران روانی، حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و سایر خدمات بشردوستانه معلومات ارائه نمود و بر تلاش‌های دوامدار این نهاد برای حمایت از هم‌وطنان نیازمند تأکید ورزید.

داکتر عبدالله عرفان، رئیس خدمات صحی، گفت که کیفیت خدمات، رسیدگی به‌موقع به بیماران و مؤثریت، از اولویت‌های اساسی پروگرام‌های صحی به‌شمار می‌روند.

در پایان، بر تبادل تجارب و تلاش‌های مشترک به‌منظور تنظیم بهتر فعالیت‌های آینده تأکید شد. همچنان از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر رضاکاران نیز قدردانی به‌عمل آمد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۲:۴۷
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی همکاری‌های صحی را ارزیابی کردند

دوشنبه، ۱۴ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی به‌منظور ارزیابی فعالیت‌های مشترک صحی در سال ۲۰۲۶، تثبیت نواقص و تنظیم بهتر پروگرام‌های آینده، نشستی برگزار کردند.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۲:۱۳
Background image

پکتیا، پکتیکا، پروان و کاپیسا؛ ۱۱۹ خانواده سیلاب‌زده، از ۱ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۵۰۰ افغانی کمک نقدی بهره‌مند شدند

دوشنبه، ۱۴ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، در مجموع ۱ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۵۰۰ افغانی کمک نقدی را به ۴۰ خانواده سیلاب‌زده در گردیز، مرکز ولایت پکتیا، و ولسوالی‌های احمدآبا و زرمت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۹:۵۴
Background image

خوست، میدان وردک؛ یک میلیون و ۵۸۵ هزار و ۵۰۰ افغانی کمک نقدی به ۱۵۱ خانواده سیلاب‌زده توزیع شد

دوشنبه، ۱۴ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، در مجموع ۱ ميليون و ۵۸۵ هزار و ۵۰۰ افغانی کمک نقدی را به ۹۱ خانواده سیلاب‌زده در مرکز و ولسوالی‌های ځاځي میدان، باک، علیشېرو، صبریو، ګربز. . .

BACK TO NEWS