کمک‌های بشردوستانه و خدمات صحی دوام‌دار هلال احمر افغانی برای هزاران مهاجر عودت‌کننده از ایران

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۴:۲۴
کمک‌های بشردوستانه و خدمات صحی دوام‌دار هلال احمر افغانی برای هزاران مهاجر عودت‌کننده از ایران

دوشنبه، ۲۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۷
از سوی کارمندان و رضاکاران هلال احمر افغانی، در بندر اسلام‌قلعه ولایت هرات و بندر میلک ولایت نیمروز، علاوه بر توزیع غذای گرم و آب آشامیدنی، خدمات صحی  نیز به‌طور دوام‌دار به مهاجرین عودت‌کننده از ایران ارائه می‌گردد.
امروز، در کنار ارائه خدمات صحی توسط تیم‌های سیار صحی برای صدها مهاجر در این منطقه، برای ۳ هزار مهاجر تازه‌ برگشته در هرات و ۴۰۰ نفر در نیمروز غذای گرم و آب آشامیدنی پاک توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۳:۴۴
Background image

پنجشیر؛ به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

یک‌شنبه، ۲۸ رجب ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت پنجشیر، به ٣٣٦٢ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵۳
Background image

مراکز آموزشی؛ برای هزاران جوان زمینهٔ آموزش‌های دینی و عصری فراهم شده است

شنبه، ۲۷ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، برای مجموعاً ٦٢١١ تن در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه، حفظ الصحه شخصی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۴۴
Background image

کاپیسا؛ هزاران بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

شنبه، ۲۷ رجب ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت کاپیسا، به ٣٣٢٥ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین‌ها. . .

BACK TO NEWS