کابل؛ مسابقات پینگ‌پانگ بین ۱۰ تیم، با حضور تیم هلال‌احمر، آغاز شد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۶:۵۸
کابل؛ مسابقات پینگ‌پانگ بین ۱۰ تیم، با حضور تیم  هلال‌احمر، آغاز شد

چهارشنبه، ۳ رجب ۱۴۴۷
چهاردهمین دور مسابقات پینگ پانگ بین ۱۰ تیم از نهادها و شرکت‌های مختلف، با حضور تیم پینگ‌    پا نگ ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی،   در جمنازیوم ملی کابل پایتخت آغاز شد. این مسابقات با حضور آقای جاوید شرفی، آمر ورزش و تربیت بدنی این اداره، افتتاح گردید.
آقای شرفی، در جلسهٔ افتتاحیهٔ مسابقات گفت:  هدف از برگزاری این مسابقات، معرفی خدمات بشری، صحی و اجتماعی هلال‌احمر افغانی به هم‌وطنان از طریق فعالیت‌های ورزشی است.
وی افزود که ورزش نه تنها باعث تقویت جسمی و ذهنی جوانان می‌شود، بلکه نقش مهمی در تقویت هماهنگی، برادری و پرورش افکار مثبت نیز دارد. وی به شرکت‌کنندگان اطمینان داد که ادارهٔ هلال‌احمر همواره به حمایت از برنامه‌های سالم ورزشی ادامه خواهد داد. این مسابقات که در جمنازیوم ملی برگزار شد است، به مدت سه روز ادامه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

به مشکلات صحی هزاران بیمار در نیمروز رسیدگی شده است

شنبه، ۲۵ محرم ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت نیمروز، به ۱۹۸۷خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین، تداوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۵:۱۳
Background image

میدان وردک؛ ۲۴.۳ تُن مواد غذایی برای ۳۲۱ خانواده عودت‌کننده و بی‌سرپرست توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۳ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی ۲۴.۳ تُن مواد غذایی را به ۲۸۰ خانواده عودت‌کننده و ۴۱ خانواده بی‌سرپرست در میدان شهر، مرکز ولایت میدان وردک توزیع نمود.

این کمک که با حمایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۱۸:۴۶
Background image

بامیان؛ ورکشاپ دو روزه ارتقای ظرفیت برای ۲۳ تن از کارکنان و رضاکاران به پایان رسید

چهارشنبه، ۲۲ محرم ۱۴۴۸

ورکشاپ دو روزه ارتقای ظرفیت که از سوی هلال‌احمر افغانی برای ۲۳ تن از کارکنان و رضاکاران نمایندگی این نهاد در ولایت بامیان برگزار شده بود با توزیع تصدیق‌نامه‌ها. . .

BACK TO NEWS