کابل؛ به ۸۷ خانواده نیازمند به منظور جلوگیری از تکدی‌گری کمک نقدی توزیع شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۵:۵۹
کابل؛ به ۸۷ خانواده نیازمند به منظور جلوگیری از تکدی‌گری کمک نقدی توزیع شد

یکشنبه، ۳۰ صَفَر ۱۴۴۷ 
هلال‌احمر افغانی در مرستون مرکزی کابل مبلغ چهارصد و سیزده هزار (۴۱۳,۰۰۰) افغانی کمک نقدی را برای ۸۷ خانواده مشمولین بیرونی (نیازمند و متکدی) توزیع کرد. هدف از این کمک کاهش مشکلات اقتصادی، جلوگیری از گدایی در آینده و رفع نیازهای اولیه عنوان شده است.
در جریان توزیع این کمک، مولوی سید احمد بهرمند، رئیس مرستون مرکزی بر شفافیت و عدالت در روند توزیع تأکید کرد و افزود: هلال‌احمر افغانی با تمام توان در راستای حمایت از نیازمندان تلاش می‌کند و رسیدگی به مشکلات آنان از اولویت‌های ماست.
این کمک‌ با توجه به تعداد اعضای هر خانواده؛ به برخی خانواده‌ها ۵۰۰۰ افغانی، به برخی دیگر ۴۰۰۰ افغانی و به تعدادی هم ۲۰۰۰ افغانی مساعدت شده است.
قرار است این خانواده‌ها از این پس کمک‌های نقدی ماهوار خود را از طریق حساب‌های بانکی شان دریافت نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۲۶
Background image

۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی در جوزجان فارغ‌التحصیل شدند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت جوزجان، پس از تکمیل آموزش‌های سه‌ماهه در بخش‌های تعلیمات اسلامی، زبان‌های انگلیسی و دری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۱۰
Background image

قندز: هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق ۳۰۰ اصله نهال غرس نمود

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق در ولایت قندز، ۳۰۰ اصله نهال مثمر و غیرمثمر غرس نمود.
این نهال‌ها به‌منظور حفاظت از محیط‌زیست و افزایش سرسبزی غرس شده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴۷
Background image

هزاران بیمار از خدمات صحیِ هلال‌احمر افغانی در ولایت هرات بهره‌مند شده‌اند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات به ١٣١٤٨ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین. . .

BACK TO NEWS