کابل؛ بر گسترش همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و هلال‌احمر مالیزیا تأکید شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۸:۳۵
K

دوشنبه، ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، در یک نشست آنلاین با خانم تونکو پوتری انتان سفیناز، رئیس هلال‌احمر مالیزیا، و شماری از مسئولین این نهاد، درباره گسترش کمک‌ها و همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمود.

در جریان این نشست، آقای دلاور درباره خدمات صحی و بشردوستانه هلال‌احمر افغانی معلومات ارائه کرد و از عملیات و تداوی اطفال دارای سوراخ قلب از طریق شفاخانه قلب، نگهداری و تداوی بیماران روانی در هفت زون ساحوی و ارائه خدمات بشردوستانه به مهاجرین عودت‌کننده از کشورهای همسایه در کمپ‌ها یادآوری نمود.

وی افزود که هلال‌احمر افغانی در سراسر کشور از طریق ۲۱۷ کلینیک ثابت و تیم‌های صحی سیار، خدمات صحی را به افراد نیازمند ارائه می‌کند و در زمان حوادث نیز با توجه به نیازهای افراد آسیب‌دیده و نیازمند، کمک‌های لازم را به آنان ارائه می‌نماید.

رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، حمایت هلال‌احمر مالیزیا را برای تقویت بیشتر این فعالیت‌ها مهم دانست و خواستار گسترش همکاری‌ها شد.

از سوی دیگر، رئیس هلال‌احمر مالیزیا، فعالیت‌های هلال‌احمر افغانی در بخش حمایت از افراد آسیب‌دیده در زمان حوادث و ارائه خدمات بشردوستانه را تقدیر نمود.

خانم سفیناز از پالیسی تهیه‌شده برای رضاکاران هلال‌احمر افغانی استقبال نموده، گفت که این پالیسی، علاوه بر تأمین امنیت و حمایت از رضاکاران، زمینه فعالیت مؤثرتر آنان را نیز فراهم می‌کند.

وی همچنین همکاری مشترک میان دو هلال‌احمر را برای گسترش و مؤثرتر شدن خدمات بشردوستانه مهم دانست.

در پایان نشست، دو طرف بر تداوم و گسترش کمک‌های بشردوستانه، فعالیت‌های مشترک و همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۰:۳۰
Background image

پکتیا؛ در یک ماه گذشته بیش از ۹ هزار بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۱۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت پکتیا، به ۹۱۳۱ بیمار سراپا خدمات صحی شامل معاینه و توزیع ادویه، پانسمان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۶:۳۶
Background image

بادغیس؛ به خانواده‌های ۱۴ قربانی حادثه نیمروز کمک نقدی صورت گرفت

سه‌شنبه، ۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

مبلغ ۲۸۰ هزار افغانی کمک نقدی از سوی هلال‌احمر افغانی به خانواده‌های ۱۴ تن از قربانیان حادثه نیمروز که در حال حاضر در قریه قلقی ولسوالی دره‌بوم ولایت بادغیس. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۸:۳۵
Background image

کابل؛ بر گسترش همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و هلال‌احمر مالیزیا تأکید شد

دوشنبه، ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، در یک نشست آنلاین با خانم تونکو پوتری انتان سفیناز، رئیس هلال‌احمر مالیزیا، و شماری از. . .

BACK TO NEWS