پیام سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی، به مناسبت هشتم می، روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۱۳:۱۶
پیام سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی، به مناسبت هشتم می، روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر

بنام خداوند دانا و توانا

رهبری جمعیت هلال احمر افغانی، در نخست هشتم می روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر را به تمام کارمندان، رضاکاران و اعضای این نهاد خیریه که در سخت ترین شرایط برای آسیب دیده گان حوادث طبیعی و غیر طبیعی در دور ترین نقاط صعب العبور کشور عرضه خدمات بشردوستانه می نمایند، مبارک باد گفته از خداوند متعال توفیق ارائه خدمات بیشتر را برای شان استدعا دارد. و نیز برای مردم رنجور و دردمند کشور صلح دائمی؛ زیست باهمی خواهان است.

  هموطنان عزیز!

جمعیت هلال احمر افغانی امسال نیز از هشتم می روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در سطح کشور تحت شعار (بدون توقف) تجلیل به عمل میآورد. تجلیل از این روز در تاریخ بشریت بعنوان یک خاطره ماند گار در راستای تقلیل آلام بشری و احترام به کرامت انسانی و ترویج ارزش های متعالی بوده که عواطف انسانی و بشردوستی را در اندیشه ها بگو نه های مختلف به تصویر می کشاند.

بنیانگذار این نهاد بشردوست بنام (هانری دونانت) با اقدام شجاعانه و رضاکارانه جان هزاران مجروح را در صحنه جنگ سالفرینو نجات بخشید. هانری دونانت مرد تجارت پیشه بود و در سال 1859م با مشاهده وضعیت وخیم و تکان دهنده مجروحین میدان جنگ که بدون مراقبت های صحی رها شده بودند، عواطف و احساساتش بر انگیخته می شود، و برای معالجه مجروحین سعی و تلاش ورزیده و با تشکیل گروپ های رضاکارانه، روند پرستاری مجروحین را تنظیم و مدیریت میکند که نتایج بعدی آن سبب ایجاد نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در سطح جهان میگردد. این نهضت بشردوست در حال حاضر با داشتن ملیون ها کارمند و رضاکار طبق اصول هفتگانه با توسعه اهداف بشردوستانه و حضور فعال در عرصه های حمایت از حیات و تقلیل آلام بشری برای مصدومین حوادث فعالیت می نماید.

رهبری جمعیت ملی با اغتنام از فرصت، تیم کارمندان، رضاکاران و اعضای این نهاد خیریه را که در راستای کاهش آلام بشری زحمت می کشند تقدیر نموده و تأکید میکند تا در تمام عرصه های خدمات بشردوستانه طبق اصول بیطرفی؛ عدم جانبداری و استقلالیت فعالیت های خویش را انجام دهند.

پیام ما به گروه های درگیر این است تا همکار خوبی با کارمندان و رضاکاران جمعیت ملی بوده و تسهیلات لازم را برای دست اندرکاران خدماتی فراهم سازند تا به اسرع وقت برای آسیب دیده گان حوادث جنگی و طبیعی رسیده گی صورت گیرد.

 

با احترام

داکتر نیلاب مبارز

سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی

۱۸ برج ثور سال ۱۴۰۰ - شمسی

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۸:۴۲
Background image

نورستان: ۲۱۵ دانش‌آموز از مرکز آموزشی فارغ‌التحصیل شدند

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
۲۱۵ تن از دانش‌آموزان پسر و دختر پس از تکمیل آموزش‌های رایگان سه‌ماهه، از مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت نورستان فارغ‌التحصیل شدند.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۸:۳۸
Background image

ازبکستان ۲۵۰ تُن کمک‌های بشردوستانه را به هلال‌احمر افغانی تحویل داد

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
ازبکستان، ۲۵۰ تُن کمک‌های بشردوستانه شامل مواد غذایی و غیرغذایی را در ولایت بلخ به هلال‌احمر افغانی تحویل داد.
این کمک که در جریان یک نشست رسمی سپرده شد؛ در آن،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۱۳
Background image

حمایت از نیازمندان در بدخشان؛ هلال‌احمر افغانی به ۵۰ خانواده کمک نقدی توزیع کرد

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به ۵۰ خانواده نیازمند در ناحیه سوم شهر فیض‌آباد مرکز ولایت بدخشان، مبلغ ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی توزیع کرد.
در این کمک، به منظور حمایت اقتصادی،. . .

BACK TO NEWS