پکتیا؛ ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای ۲۰ تن از کارمندان و رضاکاران به پایان رسید

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۳:۵۳
پکتیا؛ ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای ۲۰ تن از کارمندان و رضاکاران به پایان رسید

سه‌شنبه، ۲ ربیع‌الأول ۱۴۴۷
 ورکشاپ آموزشی دو روزه ارتقای ظرفیت، که از سوی هلال‌احمر افغانی به هدف معرفی هلال‌احمر، برای ۲۰ تن از کارمندان و رضاکاران، در نمایندگی ولایت پکتیا،  برگزار شده بود با توزیع تصدیق‌نامه‌ها به پایان رسید. 
در این ورکشاپ برای اشتراک‌کنندگان در مورد تاریخچه هلال‌احمر افغانی، نشان، هفت اصول اساسی و خدمات بشردوستانه معلومات همه‌جانبه ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۱:۰
Background image

کابل؛ جلسه داوطلبی به‌منظور کرایه‌گیری دو عراده موتر برای تیم‌های صحی سیار ولایت‌های خوست و میدان‌وردک برگزار شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مطابق مشخصات ریاست خدمات صحی هلال‌احمر افغانی، به‌منظور کرایه‌گیری دو عراده موتر (تویوتا هایس سوپرکاستم چهاردروازه، که دارای چهار قطار چوکی، جَنگلۀ قوی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۷:۴۲
Background image

فراه؛ بسته‌های کمک‌های اولیه صحی به ۴۰ رضاکار توزیع شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، بسته‌های کمک‌های اولیه صحی را به ۴۰ تن از رضاکاران اناث و ذکور در ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه توزیع نمود که به هر رضاکار یک بسته داده شد.

قرا. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۷:۲۱
Background image

کندز؛ ۳.۴ میلیون افغانی به ۲۱۳ کارگر در مقابل کار پرداخت شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۳.۴ میلیون افغانی را به ۲۱۳ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در قریه‌های کله‌گاو و بوز قندهاری مربوط به شهر کندز، در مقابل کار پرداخت نمود.

 کارگران. . .

BACK TO NEWS