پنجشیر!

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۰ - ۹:۴۳
پنجشیر!

عرضه خدمات صحی به شهروندان یکی از اولویت های هلال احمر افغانی می باشد، بر این اساس، هلال احمر افغانی در دو هفته گذشته در کلینیک فرعی صحی ولسوالی کورابه ولایت پنجشیر در مجموع برای ۱۱۰۲ شهروند خدمات صحی عرضه نموده است. در خدمات صحی و تداوی انجام شده،پس از معاينه برای ۵۵۰ تن ادویه رایگان فراهم شده، ۲۸ کودک و زن واکسین، ۵۰ زخمی پانسمان و برای ۴۷۴ تن در مورد حفظ الصحه و وقايه از بیماری های موسمی آگاهی داده شده است.

k

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۷:۵۲
Background image

به خانوادهٔ آسیب‌دیده از بارندگی‌های اخیر در ولایت کاپیسا ۱۰۰ هزار افغانی مساعدت شد

شنبه، ۲۷ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی به خانواده‌ای که در قریه ببرخواجه، مربوط دره بدراب ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا، در اثر بارندگی‌های شدید اخیر متحمل خسارات جانی و مالی شده بود، ۱۰۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۶:۵۴
Background image

هرات؛ معاون هلال‌احمر افغانی وضعیت خدمات صحی و ملکیت‌ها این اداره را مورد ارزیابی قرار داد

پنجشنبه، ۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در جریان سفرش به ولایت هرات، از مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی، کلینیک اساسی حضرت ابوبکر صدیق، محل اقامت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۵:۲۷
Background image

میدان وردک؛ بیش از ۲۰ تُن مواد غذایی به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۵ ذو الحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمرافغانی، به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در مرکز میدان‌شهر و ولسوالی‌های نرخ، جلریز، سیدآباد، چک و جغتوی ولایت میدان وردک، بیش از ۲۰ تُن مواد غذایی. . .

BACK TO NEWS