پروان؛ ۲ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۰۰ زن نیازمند توزیع شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۲۳
Pr

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در جریان مرحله دوم کمک‌ها، ۲ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۲۰۰ زن نیازمند که با مشکل کمبود مواد غذایی مواجه‌اند، در قریه انامک ولسوالی سالنگ ولایت پروان توزیع نمود.

این کمک که با حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ فراهم شده بود بر اساس آن، به هر زن مبلغ ۱۰ هزار افغانی مساعدت شد.

این کمک نقدی به‌منظور تأمین نیازهای اولیه زنان و خانواده‌های آنان توزیع شده است.

قرار است در چهار ماه آینده نیز در چارچوب همین پروگرام، کمک نقدی مشابه به زنان یادشده توزیع شود.

هلال‌احمر افغانی از طریق برنامه‌های بشردوستانه تلاش می‌کند نیازهای اولیه خانواده‌های نیازمند، به‌ویژه خانواده‌هایی را که زنان سرپرستی آن‌ها را بر عهده دارند، به‌موقع تأمین کرده و مشکلات زندگی آنان را کاهش دهد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۸:۵۸
Background image

پروان؛ به یک خانواده مشمول داخلی کمک‌های غیرغذایی صورت گرفت

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، به یک خانوادهٔ مشمول داخلی در مرستون ولایت پروان، کمک غیرغذایی نمود.

در این کمک؛ ۶ تخته کمپل، ۶ تخته توشک، ۶ عدد بالشت، یک تخته فرش، یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۸:۲۸
Background image

بغلان؛ به ۱۲۰ کارگر زمینه کار موقت برای ۳۰ روز فراهم شد

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، پروژه کار در بدل پول نقد را در قریه انارخيل ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان آغاز کرده که بر اساس آن،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۲۳
Background image

پروان؛ ۲ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۰۰ زن نیازمند توزیع شد

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در جریان مرحله دوم کمک‌ها، ۲ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۲۰۰ زن نیازمند که با مشکل کمبود مواد غذایی مواجه‌اند، در قریه انامک ولسوالی سالنگ. . .

BACK TO NEWS