هلمند؛ امتحان مهارت‌های کمپیوتر و اداری از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و داوطلبان اخذ گردید

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۲:۱۰
هلمند؛ امتحان مهارت‌های کمپیوتر و اداری از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و داوطلبان اخذ گردید

سه‌شنبه، ۱۱ صَفَر ۱۴۴۷
در مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت هلمند، به منظور رشد استعدادهای ۴۵۰ تن از شاگردانی که توانایی پرداخت فیس در مراکز آموزشی خصوصی را نداشتند و در بخش‌های مختلف مصروف آموزش هستند، امتحان مهارت‌های اداری و کمپیوتر اخذ گردید.
این شاگردان، در صنوف مهارت‌های اداری به مدت سه ماه و در بخش کمپیوتر به مدت شش ماه آموزش دیده‌اند که پس از تکمیل دروس، از آنان امتحان اخذ گردید.
شایان ذکر است که مدتی پیش نیز ۸۷ تن از دانش‌آموزان این مرکز آموزشی در همان ولایت، پس از تکمیل دوره آموزش‌های کامپیوتر، فارغ‌ شدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۵۴
Background image

تخار؛ بیش از یک میلیون افغانی کمک نقدی به‌منظور تقویت اقتصادی ۷۹ خانواده توزیع شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در چارچوب مرحله دوم پروگرام حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، مبلغ ۱ میلیون و ۲۷ هزار افغانی کمک نقدی را به ۷۹ خانواده در ولسوالی‌های بهارک و اشکمش ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۵
Background image

کندز؛ به ۱۲ خانواده عودت‌کننده به‌منظور تأمین سرپناه موقت، خیمه مساعدت شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۱۲ خانواده مهاجر عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر کندز، خیمه توزیع نمود.

این خانواده‌ها با مشکل نبود سرپناه مواجه بودند و به‌منظور فراهم‌سازی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۶:۲۱
Background image

هرات؛ به ۳ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب، ۹۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۳ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در قریه‌های قلعه‌نوک و طاغون‌کوه ولسوالی پشتون زرغون ولایت هرات، در مجموع ۹۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع کرد.

این. . .

BACK TO NEWS