هلال‌احمر افغانی؛ ۴۹ کودک بیمار پس از تداوی از آلمان بازگشتند و ۷۵ کودک دیگر برای تداوی به آلمان اعزام شدند

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۳:۲۳
h

پنج‌شنبه، ۱۵ جمادی‌الأولی ۱۴۴۷
۴۹ کودک دچار سوختگی‌های شدید و بیماری‌های عفونی استخوان(میکروبی) که از سوی هلال‌احمر افغانی برای تداوی به آلمان اعزام شده بودند، پس از تداوی کامل به کشور بازگشتند. همچنین ۷۵ بیمار دیگر برای تداوی به آلمان اعزام شدند.
شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی جمعیت هلال‌احمر افغانی؛ در برنامه‌ای که در میدان هوایی کابل برگزار شده بود، تداوی این‌گونه بیماران را گامی بزرگ و ارزشمند عنوان کرد و ضمن ابراز خرسندی از بهبود و بازگشت کودکان تدوای‌شده، برای سلامتی کودکانی که به آلمان اعزام می‌شوند، دعا کرد.
هم‌زمان، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، در مراسمی که به‌منظور سپردن کودکان تدوای‌شده به خانواده‌هایشان برگزار شده بود، بازگشت و سلامتی این کودکان را به خانواده‌هایشان تبریک گفت و از بنیاد "دهکده صلح" آلمان قدردانی کرد که روند تداوی این کودکان را در همکاری با هلال‌احمر افغانی به‌پیش می‌برد.
سپس آقای ین یسن، نماینده بنیاد خیریه "دهکده صلح" آلمان،  در سخنان خود معلومات جامع و کامل درباره روند تداوی این بیماران ارائه کرد و اطمینان داد بیمارانی که اعزام می‌شوند به شکل معیاری تداوی خواهند شد. همچنین، وی از هلال‌احمر افغانی قدردانی نمود که در این زمینه امکانات گسترده‌ای را در افغانستان برای بنیاد آنان فراهم کرده است.
در پایان مراسم، به هر کودک بهبود یافته ۵۰ یورو و ادویه مورد نیازشان داده شد.
قابل یادآوری است که بنیاد خیریه "دهکده صلح" آلمان، بر اساس توافق‌نامه‌ای که در سال ۱۳۶۸ هجری شمسی به امضا رسیده است، هر سال دو بار کودکانی را که بین یک تا ۱۱ سال سن دارند و دچار سوختگی شدید یا بیماری عفونی استخوان هستند، برای تداوی به آلمان اعزام می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۱:۰
Background image

کابل؛ جلسه داوطلبی به‌منظور کرایه‌گیری دو عراده موتر برای تیم‌های صحی سیار ولایت‌های خوست و میدان‌وردک برگزار شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

مطابق مشخصات ریاست خدمات صحی هلال‌احمر افغانی، به‌منظور کرایه‌گیری دو عراده موتر (تویوتا هایس سوپرکاستم چهاردروازه، که دارای چهار قطار چوکی، جَنگلۀ قوی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۷:۴۲
Background image

فراه؛ بسته‌های کمک‌های اولیه صحی به ۴۰ رضاکار توزیع شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، بسته‌های کمک‌های اولیه صحی را به ۴۰ تن از رضاکاران اناث و ذکور در ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه توزیع نمود که به هر رضاکار یک بسته داده شد.

قرا. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۷:۲۱
Background image

کندز؛ ۳.۴ میلیون افغانی به ۲۱۳ کارگر در مقابل کار پرداخت شد

شنبه، ۱۳ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۳.۴ میلیون افغانی را به ۲۱۳ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در قریه‌های کله‌گاو و بوز قندهاری مربوط به شهر کندز، در مقابل کار پرداخت نمود.

 کارگران. . .

BACK TO NEWS