هزاران بیمار در تخار از خدمات صحی هلال‌احمر افغانی بهره‌مند شدند

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۹:۳۳
هزاران بیمار در تخار از خدمات صحی هلال‌احمر افغانی بهره‌مند شدند

دوشنبه، ٢٠ رمضان ١۴۴٧
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت تخار، به ٣١٤٢ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین‌ها، رسیدگی به سوءتغذیه، ارائهٔ مشوره‌های ضروری صحی قبل و بعد از ولادت و تنظیم پلان خانواده ارائه کرده‌اند. 
همچنان در بخش ارائهٔ مشوره‌های لازم صحی به ٨٣٩٧ بیمار خدمات ارائه کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۳:۱۹
Background image

کابل؛ ۲۷ رضاکار در شفاخانه قلبی برای اطفال مبتلا به سوراخ قلب ۱۰ هزار سی‌سی خون اهدا کردند

شنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

به ابتکار ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، ۲۷ رضاکار از مراکز آموزشی دفتر مرکزی، ارزان‌قیمت و خیرخانه‌مینه، به‌منظور تداوی و انجام عملیات جراحی اطفال. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۸
Background image

لوگر؛ بیش از ۱۱ میلیون افغانی کمک نقدی به ۱۰۵۰ خانواده عودت‌کننده توزیع شد

شنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۱۱ میلیون و ۱۳۰ هزار افغانی کمک نقدی را به ۱۰۵۰ خانواده عودت‌کننده در پل علم مرکز ولایت لوگر و ولسوالی‌های محمدآغه، چرخ و خوشی این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی شش‌روزه درباره فعالیت‌های مرتبط با آب و حفظ‌الصحه در شرایط اضطراری آغاز شد

شنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه درباره فعالیت‌های مرتبط با آب و حفظ‌الصحه در شرایط اضطراری، از سوی ریاست خدمات صحی هلال‌احمر افغانی و با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب. . .

BACK TO NEWS