لوگر؛ ورکشاپ آموزشی هشت‌روزه حمایت روانی و حفظ‌الصحه برای ۸۰ رضاکار به پایان رسید

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۲۰:۱
L

پنجشنبه، ۱۶ محرم ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی هشت‌روزه در بخش حمایت روانی و حفظ‌الصحه، که از سوی هلال‌احمر افغانی در نمایندگی ولایت لوگر برگزار شده بود، به پایان رسید.

این ورکشاپ با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی برگزار شد و ۸۰ تن از رضاکاران ذکور و اناث در آن اشتراک کرده بودند.

در جریان این ورکشاپ، آموزش‌های نظری و عملی در زمینه‌های حفظ‌الصحه، حمایت روانی، مراقبت‌های صحی، پیشگیری از بیماری‌ها و شیوه‌های مؤثر آگاهی‌دهی عمومی به اشتراک‌کنندگان ارائه شد.

قرار است این رضاکاران در هفته‌های آینده، بر اساس پلان تنظیم‌شده، در مرکز ولایت لوگر به مردم در زمینه‌های حمایت روانی، حفظ‌الصحه و مراقبت‌های صحی آگاهی‌دهی نمایند تا سطح آگاهی جامعه در بخش پیشگیری از بیماری‌ها و ترویج رفتارهای سالم صحی ارتقا یابد.

هلال‌احمر افغانی در تلاش است از طریق ارتقای ظرفیت رضاکاران، سطح آگاهی عامه در بخش صحت را ارتقا دهد، فرهنگ پیشگیری از بیماری‌ها را تقویت کند و در تأمین مصئونیت صحی جوامع، نقش مؤثری ایفا نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۷:۴۱
Background image

کابل؛ ۳ میلیون و ۴۶۵ هزار افغانی کمک نقدی به ۲۳۱ خانواده عودت‌کننده، به‌منظور آغاز کسب‌وکارهای کوچک، توزیع شد

یکشنبه، ۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در مرحله دوم، به‌منظور آغاز و تقویت کسب‌وکارهای کوچک، مبلغ ۳ میلیون و ۴۶۵ هزار افغانی کمک نقدی را به ۲۳۱ خانواده مهاجر عودت‌کننده در نواحی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۷:۳۵
Background image

بلخ؛ ۱۳۵ عضو جدید مجامع ولایتی هلال‌احمر افغانی جذب و تعیین شدند

یکشنبه، ۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

روند جذب و تعیین اعضای جدید مجامع ولایتی هلال‌احمر افغانی در ۱۵ ولسوالی ولایت بلخ و ۱۲ ناحیه شهر مزارشریف به پایان رسید که در جریان آن، ۱۳۵ تن از اشخاص مورد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۸
Background image

کابل؛ جلسه داوطلبی به‌منظور تهیه پنج قلم مواد نشراتی برگزار شد

یکشنبه، ۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

جلسه داوطلبی به‌منظور تهیه پنج قلم مواد نشراتی، مطابق نمونه ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی، برگزار شد.

مواد یادشده شامل بیرق‌ها و پایه‌های آن، بیک. . .

BACK TO NEWS