شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۲۲:۶
خبر

شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

امروز دوشنبه، ۲۱ ذوالقعده، نشست رهبری جمعیت خیریه ملی هلال احمر افغانی تحت ریاست محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی و با حضور معاون‌شان محترم حافظ عزیزالرحمن، سرپرست سکرتر جنرال محترم مولوی روح‌الله عبدالسلام و شماری از مسئولین بخش های مختلف دفتر مرکزی برگزار شد. 

در این نشست، سرپرست ریاست عمومی با مسئولین در مورد آغاز عملیات در شفاخانه بیماران سوراخ قلب، رفع مشکلات موجود و برخی اﺯ مسائل اداری دیگر بحث و گفتگو نمود. همچنان در رابطه به موضوعات مطرح‌شده، هدایت‌ها و توصیه‌های لازم را به مسئولین مربوطه جهت بهبود هرچه بیشتر امور ارائه نمود. 

قابل ذکر است که با وجود نبود یک شفاخانه مجهز برای تداوی بیماران سوراخ قلب، هلال احمر افغانی توانسته بر اساس تفاهم‌نامه‌هایی که با شفاخانه‌های مختلف داخلی امضا نموده، هزاران بیمار قلبی را تداوی و تمامی مصارف آن‌ها را نیز پرداخت نموده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۲۶
Background image

۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی در جوزجان فارغ‌التحصیل شدند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت جوزجان، پس از تکمیل آموزش‌های سه‌ماهه در بخش‌های تعلیمات اسلامی، زبان‌های انگلیسی و دری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۱۰
Background image

قندز: هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق ۳۰۰ اصله نهال غرس نمود

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق در ولایت قندز، ۳۰۰ اصله نهال مثمر و غیرمثمر غرس نمود.
این نهال‌ها به‌منظور حفاظت از محیط‌زیست و افزایش سرسبزی غرس شده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴۷
Background image

هزاران بیمار از خدمات صحیِ هلال‌احمر افغانی در ولایت هرات بهره‌مند شده‌اند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات به ١٣١٤٨ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین. . .

BACK TO NEWS