شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۱۷:۳۶
خبر

شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

امروز دوشنبه، ۲۱ ذوالقعده، نشست رهبری جمعیت خیریه ملی هلال احمر افغانی تحت ریاست محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی و با حضور معاون‌شان محترم حافظ عزیزالرحمن، سرپرست سکرتر جنرال محترم مولوی روح‌الله عبدالسلام و شماری از مسئولین بخش های مختلف دفتر مرکزی برگزار شد. 

در این نشست، سرپرست ریاست عمومی با مسئولین در مورد آغاز عملیات در شفاخانه بیماران سوراخ قلب، رفع مشکلات موجود و برخی اﺯ مسائل اداری دیگر بحث و گفتگو نمود. همچنان در رابطه به موضوعات مطرح‌شده، هدایت‌ها و توصیه‌های لازم را به مسئولین مربوطه جهت بهبود هرچه بیشتر امور ارائه نمود. 

قابل ذکر است که با وجود نبود یک شفاخانه مجهز برای تداوی بیماران سوراخ قلب، هلال احمر افغانی توانسته بر اساس تفاهم‌نامه‌هایی که با شفاخانه‌های مختلف داخلی امضا نموده، هزاران بیمار قلبی را تداوی و تمامی مصارف آن‌ها را نیز پرداخت نموده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۳:۲۳
Background image

غزنی؛ ورکشاپ آموزشی شش‌روزه مدیریت حوادث و توزیع پول نقد برای ۲۵ رضاکار به پایان رسید

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه تحت عنوان "مدیریت حوادث و توزیع پول نقد" که از سوی هلال‌احمر افغانی برای ۲۵ تن از رضاکاران در نمایندگی ولایت غزنی برگزار شده بود با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۴۸
Background image

میدان وردک؛ به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده بر اثر بارندگی‌های اخیر بسته‌های صحی توزیع شد

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

 هلال احمر افغانی به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های اخیر در میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی‌های جلریز، نرخ، چک، سیدآباد و جغتو این ولایت بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۹:۴۸
Background image

کابل؛ رئیس عمومی هلال احمر افغانی از فعالیت‌های شفاخانه قلبی بازدید نمود

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، از شفاخانه قلبی این اداره برای تداوی اطفال مبتلا به سوراخ قلب بازدید نمود.

آقای دلاور از بخش. . .

BACK TO NEWS