زلزله کنر؛ مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان ۲۱۰ تُن کمک را به هلال احمر افغانی تحویل داد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۸:۳۱
زلزله کنر؛ مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان ۲۱۰ تُن کمک را به هلال احمر افغانی تحویل داد

چهارشنبه، ۱۰ ربیع‌الأول ۱۴۴۷
مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان عربستان سعودی، به‌منظور کمک به آسیب‌دیدگان زلزله مرگبار اخیر در ولایت کنر، بیش از ۲۱۰ تُن مواد غذایی (۳ هزار بسته) را طی مراسمی در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی در کابل، با حضور فیصل بن طلق البقمی، سفیر عربستان سعودی در افغانستان، به شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، تحویل داد. هر بستهٔ کمک خوراکی شامل ۵۰ کیلوگرام آرد، ۵ کیلوگرام لوبیا، ۵ کیلوگرام برنج، ۵ لیتر روغن و ۵.۵ کیلوگرام بوره می‌باشد.
رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی در مراسم تحویل دهی این کمک، از مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان عربستان سعودی قدردانی کرد و گفت این مرکز همواره در شرایط دشوار در کنار مردم افغانستان بوده است و ما از حمایت و همکاری مستمر آنان سپاسگزاریم. وی افزود که این کمک در تأمین نیازهای اولیه زلزله‌زدگان نقش مهمی دارد و خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه شد.
سفیر عربستان سعودی در افغانستان ضمن ابراز همدردی با قربانیان زلزله، افزود که در کنار افغان‌های آسیب‌دیده ایستاده و برای حمایت از آنان کمک‌های بیشتری ارائه خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۲۶
Background image

۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی در جوزجان فارغ‌التحصیل شدند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت جوزجان، پس از تکمیل آموزش‌های سه‌ماهه در بخش‌های تعلیمات اسلامی، زبان‌های انگلیسی و دری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۱۰
Background image

قندز: هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق ۳۰۰ اصله نهال غرس نمود

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی در محوطه ریاست زون شمال‌شرق در ولایت قندز، ۳۰۰ اصله نهال مثمر و غیرمثمر غرس نمود.
این نهال‌ها به‌منظور حفاظت از محیط‌زیست و افزایش سرسبزی غرس شده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴۷
Background image

هزاران بیمار از خدمات صحیِ هلال‌احمر افغانی در ولایت هرات بهره‌مند شده‌اند

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات به ١٣١٤٨ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین. . .

BACK TO NEWS