حضور گستردهٔ صحی هلال‌احمر افغانی در بلخ؛ به هزاران بیمار خدمات رایگان ارائه شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۰:۳۱
jhg

دو شنبه، ٢٤ جمادى الآخره ١۴۴٧
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی، طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بلخ، خدمات گسترده و دوام‌دار صحی ارائه کرده‌اند.
در جریان این خدمات، ۷٬۲۸۳ تن از بیماران از معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین‌ها، تشخیص و جلوگیری از سوءتغذیه، ارائهٔ مشوره‌های ضروری صحی قبل و بعد از ولادت، و خدمات تنظیم خانواده مستفید شده‌اند.
علاوه بر این، تیم‌های صحی هلال‌احمر افغانی به ۲۰٬۹۹۸ تن در زمینهٔ پیشگیری از امراض، صحت طفل و مادر، تغذیه و شیوه‌های زندگی سالم، مشوره‌های لازم صحی ارائه کرده‌اند.
هدف از این فعالیت‌ها گسترش خدمات اولیهٔ صحی، پیشگیری از امراض و مخصوصاً بهبود وضعیت صحی مردم در مناطق دورافتاده و نیازمند است.
این خدمات در شرایطی ارائه می‌شود که بسیاری از مناطق روستایی از امکانات صحی محروم‌اند و این تلاش‌های هلال‌احمر افغانی، سبب ایجاد اعتماد و امیدواری برای هزاران خانواده شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۸:۱۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی تحت عنوان "اسلام و حقوق بین‌الملل بشردوستانه" برای عالمان دینی برگزار شد

پنجشنبه، ۲۲ صفر ۱۴۴۸

به ابتکار ریاست حقوقی هلال احمر افغانی و با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان "اسلام و حقوق بین‌الملل بشردوستانه" برای ۳۵ تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۲۶
Background image

پروژه ساخت کانال به ارزش ۳.۲ میلیون افغانی در ولایت بادغیس آغاز شد

یکشنبه، ۲۵ صفر ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی، به‌منظور جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها، کار ساخت کانال آب به ارزش ۳.۲ میلیون افغانی در قریه باغک در مرکز ولایت بادغیس آغاز کرد.

بر اساس این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۲۹
Background image

پروان؛ به ۲۴ خانواده سیلاب‌زده مواد غذایی و غیرغذایی توزیع شد

یکشنبه، ۲۵ صفر ۱۴۴۸

 هلال احمر افغانی، به ۲۴ خانواده سیلاب‌زده در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان، مواد غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

این کمک که از سوی مرکز کمک‌های بشرى ملک سلمان تهیه. . .

BACK TO NEWS