توزیع بیش از ۹ تُن مواد غذایی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت هلمند!

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ - ۱۷:۱۰
خبر

توزیع بیش از ۹ تُن مواد غذایی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت هلمند! 

امروز چهارشنبه، ۱۲ ماه رمضان، از سوی هلال احمر افغانی در مجموع ۹.۰۹۶ تُن مواد غذایی برای ۱۲۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های سنگین و باباجی ولایت هلمند، توزیع شد. 
این کمک‌ها که با حمایت مالی هلال احمر ترکیه تهیه شده بود، برای هر خانواده ۷۵.۸ کیلو مواد غذایی که شامل آرد، روغن، برنج، بوره، لوبیا، روب، چای سبز، مکرونی و بیسکویت بود، مساعدت شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۳:۲۳
Background image

غزنی؛ ورکشاپ آموزشی شش‌روزه مدیریت حوادث و توزیع پول نقد برای ۲۵ رضاکار به پایان رسید

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه تحت عنوان "مدیریت حوادث و توزیع پول نقد" که از سوی هلال‌احمر افغانی برای ۲۵ تن از رضاکاران در نمایندگی ولایت غزنی برگزار شده بود با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۴۸
Background image

میدان وردک؛ به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده بر اثر بارندگی‌های اخیر بسته‌های صحی توزیع شد

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

 هلال احمر افغانی به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های اخیر در میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی‌های جلریز، نرخ، چک، سیدآباد و جغتو این ولایت بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۹:۴۸
Background image

کابل؛ رئیس عمومی هلال احمر افغانی از فعالیت‌های شفاخانه قلبی بازدید نمود

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، از شفاخانه قلبی این اداره برای تداوی اطفال مبتلا به سوراخ قلب بازدید نمود.

آقای دلاور از بخش. . .

BACK TO NEWS