برگزاری مراسم افتتاح مسجد جديد و آغاز دوره احادیث در دفتر مرکزی هلال احمر افغانی! 

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۳ - ۲۰:۰
خبر

برگزاری مراسم افتتاح مسجد جديد و آغاز دوره احادیث در دفتر مرکزی هلال احمر افغانی! 

امروز چهارشنبه، ۲۵ ماه شوال، با حضور محترم شیخ ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی، حافظ عزیزالرحمن معاون این جمعیت، شماری از علماء و مسئولین دفتر مرکزی، مراسم افتتاح مسجد تعمير شده جديد و آغاز رسمی دوره كلان احادیث (قبل و بعد از وقت رسمی) در این مسجد برگزار گردید. 
در این نشست، سرپرست ریاست عمومی علاوه بر تأکید بر بازسازی و نگهداری مساجد، سخنرانی مفصلی درباره مسئولیت علماء و ارزش علم ایراد نمود و این مسجد را به نام مسجد جامع صحابی جلیل‌ القدر حضرت عثمان بن عفان نام‌گذاری نمود.
سپس شیخ الحدیث میر محمد فاروق هاشمی از خدمات بشردوستانه هلال احمر افغانی ستایش نمود و ضمن ابراز خوشحالی از آغاز دوره احادیث، این اقدام را بسیار بزرگ و ارزشمند خواند و برای تمام کسانی که در بازسازی این مسجد سهم گرفته‌ بودند، از بارگاه خداوند متعال اجر عظیم طلب نمود. 
قابل ذکر است که هزينه بازسازی این مسجد بیش از ۲۷ میلیون افغانی بوده و ظرفیت پذیرش ۷۵۰ نمازگزار را در یک وقت دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۸:۱۲
Background image

در ولایت‌های پروان، غزنی و لغمان، بیش از یک میلیون افغانی کمک نقدی به خانواده‌های نیازمند توزیع شد

سه‌شنبه، ۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی مبلغ مجموعی یک میلیون و هشتاد‌وشش هزار (۱،۰۸۶،۰۰۰) افغانی کمک نقدی را برای ۲۳۸ خانواده مشمولین بیرونی (نیازمند و متکدی) در ولایت‌های پروان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۷:۵۷
Background image

نشست هماهنگی به‌منظور ترتبیب پلان ستراتژیک هلال‌احمر افغانی برگزار گردید

سه‌شنبه، ۶ جمادی‌الأولی ۱۴۴۷
نشست مشترک هماهنگی میان آقای بریندن، نماینده فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی در افغانستان،  و مسئولین گروپ‌های کاری تعیین‌شده برای ترتیب پلان ستراتژیک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۴:۳۰
Background image

در ولایت کنر، مبلغ سی‌وهفت‌ونیم میلیون افغانی به خانواده‌های نیازمند توزیع شد

سه‌شنبه، ۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی مبلغ مجموعی سی‌وهفت میلیون و پنج‌صد هزار (۳۷،۵۰۰،۰۰۰) افغانی را به‌منظور رفع نیازهای اولیه زندگی، به ۱۵۰۰ خانواده آسیب‌دیده از خشک‌سالی در. . .

BACK TO NEWS