انا لله و انا الیه راجعون!

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۶ - ۲۲:۲
انا لله و انا الیه راجعون

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
 
با اظهار تأسف رهبری جمعیت هلال احمر افغانی اطلاع یافت که مرحوم گل عالم وحدتیار به اثر بیماری که عاید حال شان گردیده بود، دار فانی را وداع گفته به رحمت حق پیوسته است.
رهبری جمعیت هلال احمر افغانی در حالی که درگذشت مرحوم گل عالم وحدتیار را یک ضایعه بزرگ دانسته،  خود را در سوگ خانواده و دوستان شان شریک می داند، برای  شان تسلیت عرض داشته  و برای مرحوم از خداوند بزرگ بهشت برین را استدعا می دارد.
مرحوم گل عالم وحدتیار سالیان متمادی در دشوار ترین شرایط بحرانی در جمعیت هلال احمر افغانی به صفت معاون اول این نهاد اجرای وظیفه نموده بود و در طول دوره خدمت خود خدمات ارزشمند بشردوستانه را برای متأثرین حوادث طبیعی و غیر طبیعی و سائر نیازمندان و قشر محروم جامعه انجام داده است که این نهاد آن را به دیده قدر نگریسته و از آن ستایش می کند.
موصوف در تقویت، ایجاد هماهنگی و نظم و انسجام بخشیدن فعالیت ها و خدمات بشردوستانه جمعیت هلال احمر افغانی تلاش و مساعی مخلصانه و همه جانبه بخرچ داد و همواره تلاش می ورزید تا عرضه خدمات این نهاد خیریه ملی کشور در راستای کاهش رنج و آلام بشری و حمایت از حیات و کرامت انسانی گسترده تر و مؤثر تر صورت گیرد.
مرحوم گل عالم وحدتیار یک شخصیت دلسوز و مهربان بود که همواره رنج و درد مردم کشور را رنج و درد خود می دانست  ، آنرا به همه ابعادش احساس می کرد و می کوشید تا به نیازمندی های مردم نیازمند و آسیب پذیر رسیده گی لازم و بموقع صورت گیرد و از این روند شخصاٌ نظارت می کرد.
موصوف دستگیری و معاونت مردم آسیب دیده، تهیدست و ناتوان را جزء مکلفیت ها و مسؤولیت های دینی و انسانی خود می پنداشت و آرزو داشت که تا حد توان و امکان از آن ها دلجویی کند و با عرضه کمک ها ی سخاوتمندانه قدری مشکلات آن ها را تقلیل بخشد.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۷:۵۹
Background image

نورستان: ۲۱۵ زده کوونکي له ښوونیز مرکز فارغ شول

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
د افغاني سرې میاشتې د نورستان د ځوانانو او رضاکارانو له ښوونیز مرکز څخه ۲۱۵ نارینه او ښځینه زده کوونکي د درې میاشتنیو وړيا زده کړو تر بشپړولو وروسته فارغ شول.
د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۷:۷
Background image

ازبکستان ۲۵۰ ټنه بشري مرسته افغاني سرې میاشتې ته وسپارله

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
ازبکستان په بلخ ولایت کې ۲۵۰ ټنه د خوراکي او غیرخوراکي توکو بشري مرسته افغاني سرې میاشتې ته وسپارله.
دغه مرسته د یوې رسمي غونډې پر مهال وسپارل شوه، چې پکې د بلخ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۷
Background image

بدخشان کې د اړمنو لاسنیوی؛ افغاني سرې میاشتې ۵۰ کورنيو ته نغدي مرسته ووېشله

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
افغاني سرې میاشتې د بدخشان ولایت د مرکز فیض‌ آباد ښار د درېیمې ناحیې ۵۰ اړمنو کورنیو ته ۵۲۵ زره افغانۍ نغدي مرسته ووېشله.
په مرسته کې هرې کورنۍ ته ۱۰،۵۰۰ افغانۍ. . .

BACK TO NEWS