بادغیس؛ به خانواده‌های ۱۴ قربانی حادثه نیمروز کمک نقدی صورت گرفت

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۶:۳۶
Bd

سه‌شنبه، ۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

مبلغ ۲۸۰ هزار افغانی کمک نقدی از سوی هلال‌احمر افغانی به خانواده‌های ۱۴ تن از قربانیان حادثه نیمروز که در حال حاضر در قریه قلقی ولسوالی دره‌بوم ولایت بادغیس زندگی می‌کنند، صورت گرفت.

در این کمک، به‌منظور ابراز همدردی بشردوستانه و تأمین نیازهای عاجل هر خانواده، مبلغ ۲۰ هزار افغانی مساعدت شد.

افراد یادشده مدتی پیش هنگام رفتن به ایران بخاطر کار، در دشت‌های ولایت نیمروز، در اثر گرمای شدید جان باخته بودند.

هلال‌احمر افغانی در چارچوب خدمات بشردوستانه خود تلاش می‌کند تا به خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث و رویدادهای مختلف، به‌موقع کمک‌رسانی نموده و نیازهای اولیه آنان را تأمین نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۸:۲
Background image

هلمند؛ به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک‌ غیرغذایی خوراکی ارائه شد

شنبه، ۲۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی، به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در منطقه تورټانګ مربوط به شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند، کمک‌های غیرغذایی ارائه نمود. 

در این کمک، به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۶:۲۱
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی کمک‌های اساسی برای حمایت از زندگی بیمار آغاز شد

شنبه، ۲۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه تحت عنوان "کمک‌های اساسی صحی برای حمایت از زندگی بیمار" در دفتر مرکزی هلال احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که با حمایت مالی فدراسیون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۹:۴۱
Background image

بامیان؛ هزاران بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

شنبه، ۲۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ 

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بامیان، برای ۳۳۳۹ بیمار سراپا خدمات صحی از جمله معاینه، توزیع ادویه مورد. . .

BACK TO NEWS