کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه برای ترینران کمک‌های اولیه آغاز شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۱۳
K

یکشنبه، ۲۵ صفر ۱۴۴۸

به ابتکار ریاست خدمات صحی هلال احمر افغانی و با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در افغانستان، ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه برای ۷ تن از ترینران کمک‌های اولیه، به‌منظور ارائه کمک‌های صحی مسلکی و مؤثر آغاز شد.

داکتر عبدالله عرفان رئیس خدمات صحی، در مراسم افتتاح این ورکشاپ، ارتقای ظرفیت ترینران در بخش کمک‌های اولیه را برای بهبود کیفیت و اثربخشی خدمات بشردوستانه هلال احمر افغانی مهم دانست.

وی گفت که با تکمیل این ورکشاپ، ترینران می‌توانند دانش و تجربیات کسب‌شده خود را با سایر ترینران و رضاکاران شریک نمایند که در نتیجه، توانایی رضاکاران در بخش کمک‌های اولیه بیشتر تقویت خواهد شد.

محترم عرفان از شرکت‌کنندگان خواست تا از مطالب آموزشی به‌طور مؤثر استفاده کرده و آموخته‌های خود را با دیگران شریک نمایند. وی افزود که با حمایت شرکای کاری، روند ارتقای ظرفیت ادامه خواهد یافت تا آمادگی رضاکاران هلال احمر افغانی برای واکنش سریع و مؤثر در موقع حوادث اضطراری بیشتر تقویت شود.

در جریان این ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه، آموزش‌های نظری و عملی لازم در بخش ارائه مؤثر کمک‌های اولیه صحی به شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد.

هلال احمر افغانی برای تقویت ظرفیت‌های مسلکی ترینران و رضاکاران در بخش کمک‌های اولیه صحی تلاش می‌کند تا آنان بتوانند در هنگام وقوع حوادث و شرایط اضطراری، خدمات صحی اولیه را به‌موقع و به‌گونه مؤثر ارائه کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۲۶
Background image

پروژه ساخت کانال به ارزش ۳.۲ میلیون افغانی در ولایت بادغیس آغاز شد

یکشنبه، ۲۵ صفر ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی، به‌منظور جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها، کار ساخت کانال آب به ارزش ۳.۲ میلیون افغانی در قریه باغک در مرکز ولایت بادغیس آغاز کرد.

بر اساس این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۲۹
Background image

پروان؛ به ۲۴ خانواده سیلاب‌زده مواد غذایی و غیرغذایی توزیع شد

یکشنبه، ۲۵ صفر ۱۴۴۸

 هلال احمر افغانی، به ۲۴ خانواده سیلاب‌زده در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان، مواد غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

این کمک که از سوی مرکز کمک‌های بشرى ملک سلمان تهیه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۱۳
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه برای ترینران کمک‌های اولیه آغاز شد

یکشنبه، ۲۵ صفر ۱۴۴۸

به ابتکار ریاست خدمات صحی هلال احمر افغانی و با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در افغانستان، ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه برای ۷ تن از ترینران کمک‌های اولیه، به. . .

BACK TO NEWS