کابل؛ برای ۵۰۰ خانواده مهاجر عودت‌کننده البسه زمستانی توزیع شد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۹:۸
کابل؛ برای ۵۰۰ خانواده مهاجر عودت‌کننده البسه زمستانی توزیع شد

شنبه، ۵ شعبان ۱۴۴۷ 
هلال‌احمر افغانی، به‌منظور محافظت در برابر سرمای زمستان، برای ۵۰۰ خانواده مهاجر عودت‌کننده،  در ناحیه بیست‌ویکم شهر کابل البسه زمستانی توزیع کرد.
این کمک‌، در حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی و مولوی سید احمد بهرمند رئیس مرستون‌ها، به خانواده‌های مستحق توزیع شد.
رئیس عمومی در توزیع این کمک‌ گفت: هلال احمر افغانی تلاش می‌کند با در نظر گرفتن نیازهای خانواده‌های عودت‌کننده بی‌بضاعت و نیازمند، کمک‌های بشردوستانه ارائه کند تا آنها بتوانند در برابر سرمای زمستان و بیماری‌ها گوناگون از خود محافظت نمایند.
وی این کمک‌ را در راستای تأمین نیازهای عاجل خانواده‌های عودت‌کننده مهم دانسته و اطمینان داد که در آینده نیز با حمایت نهادهای همکار، کمک‌های بشردوستانه برای خانواده‌های مهاجر عودت‌‎کننده ادامه خواهد یافت.
در این کمک‌، برای هر خانواده جمپر، جاکت، بوت، جوراب، چادر و سایر مواد مورد نیاز پوشاک زمستانی برای مردان، زنان و کودکان توزیع شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۱:۱۷
Background image

به مشکلات صحی بیش از ۶ هزار بیمار در بدخشان رسیدگی شده است

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بدخشان، به ٣١٥٧ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۶:۳۹
Background image

بیش از ۲.۵ میلیون افغانی به ۲۴۰ خانواده آسیب‌دیده از بارندگی در میدان وردک، توزیع شد

دوشنبه، ۲۰ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، به ۲۴۰ خانواده در میدان‌شهر، مرکز ولایت میدان وردک، و ولسوالی نرخ این ولایت، مبلغ ۲،۵۲۰،۰۰۰ افغانی توزیع شد. 
 این خانواده‌ها در اثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۶:۳۰
Background image

کابل؛ جلسهٔ داوطلبی برای کرایه‌دهی کانتین مکتب مشعل بیات برگزار شد

دوشنبه، ۲۰ رمضان ۱۴۴۷
جلسهٔ داوطلبی و مزایده به‌منظور کرایه‌دهی کانتین مکتب مشعل بیات مربوط به هلال‌احمر افغانی، واقع در نزدیکی دفتر مرکزی این نهاد، به مدت سه سال برگزار شد. 
این جلسه. . .

BACK TO NEWS