لوگر!

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۶ - ۹:۳۸
لوگر!

هلال احمر افغانی به منظور عرضه خدمات صحی برای هموطنان در سراسر کشور کلینیک های سیار، ثابت و فرعی را ایجاد نموده است که روزانه خدمات صحی را در زمینه های مختلف برای نیازمندان، آسیب دیده گان و درمانده عرضه می‌دارد. یکی از این مراکز صحی، مراکز صحی ولایت لوگر است که در ماه ربیع الاول سال جاری در مجموع برای ۷۲۶۳ تن در بخشهای مختلف خدمات صحی عرضه نمودند. در مراکز صحی ولایت لوگر برای ۳۳۵۴ تن پس از معاینات، ادویه رايگان داده شده، ۲۷۸ تن زخمی پانسمان،۳۵۹ تن زن و اطفال واکسین، همچنان برای ۲۹۸۰ تن رهنمای های صحی صورت گرفته و برای ۲۹۲ زن قبل و بعد از ولادت رهنمای های حفظ الصحه ارائه شده است.

kk

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۷:۵۹
Background image

هلال‌احمر افغانی به یک فرد معلول مساعدت نمود

دوشنبه، ۲۷ رمضان ۱۴۴۷
محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، با یک فرد معلول و نیازمند در ولایت کابل مساعدت نقدی، غذایی و غیرغذایی نمود.
این شخص مدتی پیش در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

به خانوادهٔ آسیب‌دیده بر اثر لغزش کوه در کاپیسا ۴۰ هزار افغانی مساعدت نقدی صورت گرفت

یکشنبه، ۲۶ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به خانواده‌ای که بر اثر لغزش کوه در منطقهٔ شوخیِ مرکز ولایت کاپیسا آسیب دیده بود، کمک نقدی ارائه کرد.
در این کمک، به خانوادهٔ یادشده که بر اثر این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۵:۳۲
Background image

هلال احمر افغانی به ۳۰۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در پکتیا، ۴۵ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع کرد

یکشنبه، ۲۶ رمضان ۱۴۴۷
هلال احمر افغانی برای ۳۰۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی  در ولسوالی‌های دند پتان و ځاځی آریوب ولایت پکتیا ۴۵ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع کرد. 
این کمک در حضور محترم شیخ. . .

BACK TO NEWS