هلال احمر افغانی در سال جاری موفق به ایجاد ۲۷ کلینیک جديد دایمی، سیار و فرعی شد.

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۰ - ۱۰:۲
هلال احمر افغانی در سال جاری موفق به ایجاد ۲۷ کلینیک جديد دایمی، سیار و فرعی شد.

هلال احمر افغانی در تمام ولایات کشور کلینیک های ثابت، فرعی و تیم های سیار دارد و روزانه برای هزاران شهروند خدمات صحی ارائه می کند. ‏روزانه نيزديک به ۱۰۰ مریض در کلینیک هلال احمر افغانی در ولایت میدان وردگ معاینه و ادویه رایگان به آنها داده می شود.

در یک سال گذشته کارمندان صحی هلال احمر افغانی تقريبا میلیون ها شهروند را در سراسر کشور معاینه و ادویه مجانی فراهم نموده اند.

 

هلال احمر افغانی در سال جاری موفق به ایجاد ۲۷ کلینیک جديد دایمی، سیار و فرعی شد.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۹:۸
Background image

تخار؛ ۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب از ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۱ محرم‌ ۱۴۴۸

۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های نمک‌آب و چال ولایت تخار، از ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند. 

کمک یاد شده که از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۶:۲۱
Background image

حدود ۳.۷ میلیون افغانی کمک نقدی به ۳۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت های ارزگان و لغمان توزیع شد

چهارشنبه، ۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق 

هلال‌احمر افغانی به ۲۵۰ خانواده در شهر ترینکوت، مرکز ولایت ارزگان، و ولسوالی ارزگان خاص، و همچنان به ۱۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر مهترلام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۰
Background image

کابل؛ ۴۰ بیمار بهبودیافته روانی به خانواده‌های‌شان سپرده شدند

چهارشنبه، ۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ 

۴۰ تن از بیماران بهبودیافته روانی، شامل ۲۸ مرد و ۱۲ زن، پس از تکمیل روند تداوی از مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی کابل، مربوط ریاست خدمات صحی هلال‌احمر. . .

BACK TO NEWS