هلال احمر افغانی به آن عده از خانواده های بی پناه در کشور که قادر به تداوی، مراقبت و محافظت از اعضای خانواده مریض روانی خود نیستند، مراکز حمایتی و مراقبتی را برای مریضان روانی ايجاد نموده است!

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۴ - ۹:۷
هلال احمر افغانی به آن عده از خانواده های بی پناه در کشور که قادر به تداوی، مراقبت و محافظت از اعضای خانواده مریض روانی خود نیستند، مراکز حمایتی و مراقبتی را برای مریضان روانی ايجاد نموده است!

هلال احمر افغانی به آن عده از خانواده های بی پناه در کشور که قادر به تداوی، مراقبت و محافظت از اعضای خانواده مریض روانی خود نیستند، مراکز حمایتی و مراقبتی را برای مریضان روانی ايجاد نموده است. در حال حاضر هلال احمر افغانی دارای شش مرکز مراقبت و تداوی صحت روانی در سراسر کشور دارد که مجموعا در آن ۲۱۸۲ تن مریض روانی تحت تداوی و مراقبت قرار دارد.  از جمله این مریضان روانی ۷۹۲ تن در مراکز صحی روانی و ۱۳۸۹ تن در منازل خود تحت تداوی قرار گرفته.قابل ذکر است که اﺯ جمله ۷۹۲ مريض ۵۸۰ مرد و ۲۱۳ زن مریض روانی در مراکز صحی قرار دارند، که بر علاوه تداوى و نگهداری، برايشان تمامی امکانات زندگی در مکان های جداگانه مهيا شده.

nk

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۹:۸
Background image

تخار؛ ۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب از ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۱ محرم‌ ۱۴۴۸

۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های نمک‌آب و چال ولایت تخار، از ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند. 

کمک یاد شده که از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۶:۲۱
Background image

حدود ۳.۷ میلیون افغانی کمک نقدی به ۳۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت های ارزگان و لغمان توزیع شد

چهارشنبه، ۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق 

هلال‌احمر افغانی به ۲۵۰ خانواده در شهر ترینکوت، مرکز ولایت ارزگان، و ولسوالی ارزگان خاص، و همچنان به ۱۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر مهترلام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۰
Background image

کابل؛ ۴۰ بیمار بهبودیافته روانی به خانواده‌های‌شان سپرده شدند

چهارشنبه، ۱ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ 

۴۰ تن از بیماران بهبودیافته روانی، شامل ۲۸ مرد و ۱۲ زن، پس از تکمیل روند تداوی از مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی کابل، مربوط ریاست خدمات صحی هلال‌احمر. . .

BACK TO NEWS