لوگر؛ توزیع کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی به خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۷:۵
لوگر؛ توزیع کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی به خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب

سه‌شنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق

در پی وقوع سیلاب‌های اخیر در ولایت لوگر و به‌منظور رسیدگی به نیازهای اولیه، برای ۹۴ خانواده آسیب‌دیده از مرکز و ولسوالی محمدآغه، کمک‌هایی شامل مواد غذایی، غیرغذایی و مبلغی پول نقد، توسط محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور توزیع گردید.

در جریان توزیع این کمک‌ها، سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی در سخنان خود، مراتب همدردی، صبر و غمشریکی خود را با خانواده‌های آسیب‌دیده ابراز داشته و اطمینان داد که هلال احمر افغانی، همواره در کنار هموطنان آسیب‌دیده و نیازمند قرار دارد و با تمام توان تلاش می‌کند تا در زمان مناسب، به آسیب‌دیدگان رسیدگی کرده و مشکلات آنان را برطرف سازد.

شایان ذکر است که در بسته‌های توزیع‌شده، به هر خانواده، علاوه بر ۹ قلم مواد غذایی، ۱۳ قلم مواد غیرغذایی، ۱۳ قلم مواد صحی و مبلغی پول نقد نیز مساعدت گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۳:۲۳
Background image

غزنی؛ ورکشاپ آموزشی شش‌روزه مدیریت حوادث و توزیع پول نقد برای ۲۵ رضاکار به پایان رسید

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه تحت عنوان "مدیریت حوادث و توزیع پول نقد" که از سوی هلال‌احمر افغانی برای ۲۵ تن از رضاکاران در نمایندگی ولایت غزنی برگزار شده بود با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۴۸
Background image

میدان وردک؛ به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده بر اثر بارندگی‌های اخیر بسته‌های صحی توزیع شد

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

 هلال احمر افغانی به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های اخیر در میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی‌های جلریز، نرخ، چک، سیدآباد و جغتو این ولایت بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۹:۴۸
Background image

کابل؛ رئیس عمومی هلال احمر افغانی از فعالیت‌های شفاخانه قلبی بازدید نمود

دوشنبه، ۱۵ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، از شفاخانه قلبی این اداره برای تداوی اطفال مبتلا به سوراخ قلب بازدید نمود.

آقای دلاور از بخش. . .

BACK TO NEWS