در جریان ماه مبارک رمضان؛ برای ۲۰۰ خانواده نیازمند در کابل کمک‌های غذایی توزیع شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۸:۲۲
در جریان ماه مبارک رمضان؛ برای ۲۰۰ خانواده نیازمند در کابل کمک‌های غذایی توزیع شد

دوشنبه، ۶ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، برای ۲۰۰ خانواده نیازمند در مرستون مرکزی کابل، کمک‌های غذایی توزیع شد.
این کمک که با همکاری مالی اداره دیانت ترکیه تهیه شده بود، شامل ۹ قلم مواد غذایی مختلف بود.
در مراسم توزیع این کمک‌ها، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، سادین آییلدز، سفیر ترکیه در افغانستان، و داکتر امراه کان دمیر، مسئول اداره دیانت، حضور داشتند.
رئیس عمومی ضمن قدردانی از کمک‌های بشردوستانه اداره دیانت ترکیه اظهار داشت که این کمک‌ها می‌تواند در تأمین نیازهای اولیه خانواده‌های نیازمند مؤثر باشد. وی افزود که هلال‌احمر افغانی بر اساس مسئولیت‌های بشری خود همواره تلاش می‌کند تا به خانواده‌های نیازمند، بی‌بضاعت و آسیب‌دیده به‌طور مستمر کمک نماید.
از سوی دیگر، سفیر ترکیه در سخنان خود اظهار داشت که ترکیه کمک‌های بشردوستانه خود را به مردم افغانستان ادامه خواهد داد و تلاش خواهد کرد روابط دوستی و برادری بیش از پیش تقویت شود.
همچنین مسئول اداره دیانت در سخنان خود اظهار داشت که کمک به افغان‌های نیازمند را مسئولیت دینی و اخلاقی خود می‌دانند و تأکید کرد که در آینده نیز کمک‌های بشردوستانه مشابهی به افغان‌های نیازمند و بی‌بضاعت ادامه خواهد یافت تا خانواده‌های نیازمند از دشواری‌های زندگی رهایی یابند.
قابل یادآوری است که در این کمک، برای هر خانواده ۲۴ کیلوگرام آرد، ۱۰ لیتر روغن، ۸ کیلوگرام برنج، ۸ کیلوگرام لوبیا، ۱۲ کیلوگرام مکرونی، ۲ کیلوگرام چای، ۸ کیلوگرام بوره، ۴ پاکت نمک و ۴ قوطی روب مساعدت شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۲۱:۵۹
Background image

کابل؛ هلال احمر افغانی بخاطر تداوی کودک مبتلا به بیماری چشمی مساعدت نقدی نمود

دوشنبه، ۱۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

به هدایت محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، برای یک کودک از ولایت تخار که به بیماری شدید چشم مبتلا بود، به‌منظور تداوی وی کمک نقدی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۲۰:۵۲
Background image

کابل؛ معاون هلال احمر افغانی برای افتتاح پروژه‌های آب در بلخ و سمنگان به مزارشریف رسید

دوشنبه، ۱۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، به‌منظور افتتاح پروژه‌های آب آشامیدنی صحی در ولایت‌های بلخ و سمنگان، وارد شهر مزارشریف شد.

قرار است وی در جریان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۲۰:۲۸
Background image

کابل؛ نمایشگاه پنج‌روزه بازاریابی تولیدات مشمولین هلال احمر افغانی افتتاح شد

دوشنبه، ۱۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

به ابتکار هلال احمر افغانی، نمایشگاه پنج‌روزه‌ای به‌منظور بازاریابی و حمایت از تولیدات خانواده‌های بی‌سرپرست و مشمولین داخلی مرستون مرکزی افتتاح گردید.

در. . .

BACK TO NEWS