توزیع کمک‌های نقدی به کمیته‌های کاهش خطرات حوادث در هرات

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۹:۳۰
توزیع کمک‌های نقدی به کمیته‌های کاهش خطرات حوادث در هرات

چهارشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۶

 هلال احمر افغانی، در مجموع مبلغ ۳۲۰٬۰۰۰ افغامی را در  چارچوپ پروژه "تغیرات اقلیمی، کاهش خطرات هنگام وقوع حوادث" در چهار ولسوالی ولایت هرات (غوریان، کهسان، رباط سنگی و کشک کهنه) توزیع نمود. در این کمک‌ها به هر کمیته ۱۶٬۰۰۰ افغانی پرداخت شد. 

این کمیته‌ها از کمک مذکور به منظور کاهش خطرات در هنگام سیلاب‌ها، زلزله‌ها، آتش‌سوزی‌ها و سایر حالات اضطراری استفاده خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۷:۴۴
Background image

لوگر؛ برای خانواده آسیب‌دیده از لغزش کوه کمک نقدی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی برای خانواده آسیب‌دیده در اثر لغزش کوه در قریه آرزوخیل ولسوالی خروار ولایت لوگرمساعدت نقدی صورت گرفت.
به این خانواده که در نتیجه این حادثه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۶:۱۶
Background image

به ۴۷۰ خانواده نیازمند و عودت‌کننده در کابل مواد غیرغذایی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به ۴۷۰ خانواده نیازمند، فقیر و مهاجر عودت‌کننده در مربوطات نواحی مختلف مرکز و ولسوالی پغمان ولایت کابل، کمک‌های مواد غیرغذایی توزیع کرد.
در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۶:۱۳
Background image

رهبری هلال‌احمر افغانی ضیافت مشترک افطاری با شرکای کاری بین‌المللی برگزار کرد

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی شام گذشته در کابل برای شرکای کاری بین‌المللی این نهاد، مطابق رسم مهمان‌نوازی افغانی، ضیافت افطار برگزار کرده و مجلس مشترکی ترتیب داد.
در. . .

BACK TO NEWS