بیش از ۷ تُن کمک غذایی آذربایجان به هلال‌احمر افغانی سپرده شد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۲۲
بیش از ۷ تُن کمک غذایی آذربایجان به هلال‌احمر افغانی سپرده شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
الهام محمدوف، سفیر آذربایجان در افغانستان، ۱۵۰ بسته مواد غذایی را به‌منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی به محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی این جمعیت، و معاون ایشان محترم حافظ عزیزالرحمن تسلیم نمود.
رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی در جریان تسلیمی این کمک‌ها ضمن قدردانی ازمساعدت‌های بشردوستانه کشور آذربایجان، اطمینان داد که این کمک‌ها با شفافیت کامل به خانواده‌های مستحق توزیع خواهد شد. وی گفت که چنین کمک‌هایی می‌تواند تا حدی مشکلات اقتصادی خانواده‌های نیازمند را کاهش دهد.
از سوی دیگر، الهام محمدوف در سخنان خود گفت که کشورش تلاش می‌کند حمایت خود را در بخش کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان ادامه دهد. وی ابراز امیدواری کرد که این کمک در کاهش مشکلات خانواده‌های نیازمند مؤثر واقع شود.
قابل یاد آوری است که وزن هر بسته مواد غذایی ۴۷ کیلوگرام بوده و شامل آرد، برنج، مکرونی، روغن، سویا و چای می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۳:۲۴
Background image

بغلان؛ ۱ میلیون و ۸۴۵ هزار افغانی در مقابل کار به ۱۱۷ کارگر توزیع شد

پنجشنبه، ۱۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۱ میلیون و ۸۴۵ هزار افغانی را در مقابل کار به ۱۱۷ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در منطقه انارخیل ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان توزیع نمود.

بر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۳:۲۰
Background image

کابل و بادغیس؛ ۲۵۸ دانش‌آموز از مراکز آموزشی فارغ‌التحصیل شدند

پنجشنبه، ۱۱ ربیع‌الاخر ۱۴۴۸

۱۲۰ تن دانش‌آموز پس از تکمیل دوره‌های آموزشی خود از مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در حصه اول خیرخانه ولایت کابل، و ۱۳۸ تن دیگر از مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۷:۲۰
Background image

بیش از ۱۸ هزار بیمار از خدمات صحی در هرات بهره‌مند شده اند

پنجشنبه، ۱۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸ 

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات، برای ۱۶۵۸۶ بیمار سراپا، خدمات صحی از جمله معاینه، توزیع ادویه ضروری. . .

BACK TO NEWS