به ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر کمک مواد غیرغذایی صورت گرفت

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۹:۵۶
به ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر کمک مواد غیرغذایی صورت گرفت

دوشنبه، ۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷
هلال احمر افغانی، در کمپ ساخته‌شده برای زلزله‌زدگان در ولسوالی نورگل ولایت کنر، به ۵۰ خانواده آسیب‌دیده از زلزله، ۵ قلم مواد غیرخوراکی کمک صورت گرفت.
این کمک که توسط بنیاد خیریه امید حیات تهیه شده بود، شامل یک تخته کمپل، یک ترموز آب، یک سِت وسایل آشپزخانه، یک لگن و یک سطل آب برای هر خانواده می‌باشد.
 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۷:۴۴
Background image

لوگر؛ برای خانواده آسیب‌دیده از لغزش کوه کمک نقدی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی برای خانواده آسیب‌دیده در اثر لغزش کوه در قریه آرزوخیل ولسوالی خروار ولایت لوگرمساعدت نقدی صورت گرفت.
به این خانواده که در نتیجه این حادثه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۶:۱۶
Background image

به ۴۷۰ خانواده نیازمند و عودت‌کننده در کابل مواد غیرغذایی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به ۴۷۰ خانواده نیازمند، فقیر و مهاجر عودت‌کننده در مربوطات نواحی مختلف مرکز و ولسوالی پغمان ولایت کابل، کمک‌های مواد غیرغذایی توزیع کرد.
در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۶:۱۳
Background image

رهبری هلال‌احمر افغانی ضیافت مشترک افطاری با شرکای کاری بین‌المللی برگزار کرد

سه‌شنبه، ۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی شام گذشته در کابل برای شرکای کاری بین‌المللی این نهاد، مطابق رسم مهمان‌نوازی افغانی، ضیافت افطار برگزار کرده و مجلس مشترکی ترتیب داد.
در. . .

BACK TO NEWS