به ۱۲ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در کاپیسا کمک غیرخوراکی صورت گرفت

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۷:۳۹
به ۱۲ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در کاپیسا کمک غیرخوراکی صورت گرفت

یکشنبه، ۱۲ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷
هلال احمر افغانی، به ۱۲ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب، در ولایت کاپیسا کمک‌های غیرخوراکی ارائه کرد که، به هر خانواده هفت تخته کمپل، یک تخته ترپال، یک سیت وسایل آشپزخانه و دو بوشکه آب مساعدت شد.
همچنین، در ولسوالی نجراب این ولایت، به یک خانواده دیگر که یکی از اعضای آن در سیلاب جان خود را از دست داده بود نیز کمک نقدی ارائه شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۶:۴۶
Background image

بغلان؛ ۲.۶ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

دوشنبه، ۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال احمر افغانی مبلغ ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار افغانی کمک نقدی را به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، توزیع نمود.

این کمک از سوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۶:۳۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ یک‌روزه کاهش خطرات حوادث برگزار شد

دوشنبه، ۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷ 

ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ در مورد کاهش خطرات ناشی از حوادث، برای شماری از کارکنان ریاست‌های جوانان و رضاکاران، خدمات صحی و حوادث، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۵
Background image

به مشکلات صحی هزاران بیمار در ولایت کنر رسیدگی شده است

یکشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت کنر، به ۲۰۹۰ خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین، مشوره. . .

BACK TO NEWS