به مناسبت ماه رمضان به ۲۰۰ خانواده نیازمند در ولایت کنر خرما توزیع شد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۷:۳۳
k

شنبه، ۲۵ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به مناسبت ماه رمضان، ۱.۶ تُن خرما را برای ۲۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در ولایت کنر توزیع کرد.
این کمک که از سوی مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان تهیه شده بود، به هر خانواده ۸ کیلوگرام خرما داده شد.
این کمک به مناسبت ماه رمضان انجام شد و هدف آن حمایت از خانواده‌های یادشده در این ماه مبارک است.
هلال احمر افغانی تلاش می‌کند تا در ماه رمضان روند کمک‌های بشردوستانه را بیشتر تقویت و منظم سازد، تا مشکلات خانواده‌های نیازمند تا حدی کاهش یابد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۲/۱۱ - ۱۳:۱۰
Background image

حادثه لغزش چاه آب؛ به خانواده آسیب‌دیده در کاپیسا کمک نقدی صورت گرفت

جمعه، ۱۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

از سوی هلال‌احمر افغانی، به یک خانواده که در اثر لغزش چاه آب در قریه محمدعمرخیلِ مربوط مرکز ولایت کاپیسا آسیب دیده بودند، مقداری کمک نقدی صورت گرفت.

این کمک به. . .

جمعه ۱۴۰۵/۲/۱۱ - ۱۳:۰
Background image

معاون هلال‌احمر افغانی، فعالیت‌های نمایندگی بغلان را ارزیابی کرده و بر بهبود مدیریت تأکید نمود

جمعه، ۱۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، در جریان سفرش به زون شمال از نمایندگی ولایت بغلان دیدن کرد. 

وی، در جریان این دیدار، فعالیت‌ها و روند امور اداری. . .

جمعه ۱۴۰۵/۲/۱۱ - ۶:۴۸
Background image

قندز؛ معاون هلال‌احمر افغانی: تداوی بیماران روانی و حمایت از افراد بی سرپرست از اولویت‌های ماست

پنج‌شنبه، ۱۳ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در ادامه سفر خود، از ریاست زون شمال‌شرق، نمایندگی ولایتی قندز، تعمیر جدید مرستون و مرکز نگهداری و تداوی. . .

BACK TO NEWS