کابل؛ محفل تشویقی به‌منظور قدردانی از خدمات شایسته استادان رضاکار مرکز آموزشی برگزار شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۸:۴۰
K

سه‌شنبه، ۲۱ محرم ۱۴۴۸

به‌منظور قدردانی از خدمات شایسته و فعالیت‌های مؤثر ۱۸ تن از استادان رضاکار مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی در منطقه ارزان‌قیمت، با حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، محفل تشویقی برگزار شد.

در این مراسم، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی درباره ارزش نیکوکاری، خدمت به انسان‌ها و حمایت از نیازمندان از دیدگاه اسلام صحبت نموده، گفت که خدمت به مردم برای کسب رضایت الله متعال، عبادتی بزرگ و مسئولیتی ارزشمند است.

آقای دلاور، رضاکاران را بخش مهم و جدایی‌ناپذیر فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر افغانی خواند و افزود که آنان در نقاط مختلف کشور، خدمات بشردوستانه را به‌موقع و با اخلاص کامل به آسیب‌دیدگان حوادث، متضرران و هم‌وطنان عودت‌کننده ارائه می‌کنند و در خط مقدم خدمت به جامعه قرار دارند.

رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی از تعهد، تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و خدمات صادقانه استادان رضاکار قدردانی کرد و از آنان خواست تا این رسالت ارزشمند را در راستای گسترش علم، خدمت به هم‌وطنان و ترویج نیکوکاری، با اخلاص و مسئولیت‌پذیری بیشتر ادامه دهند.

در پایان مراسم، به پاس خدمات شایسته استادان رضاکار، لوح‌های تقدیر و هدایای نقدی نیز به آنان اهدا شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۷:۵۵
Background image

لوگر؛ به ۲۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب کمک‌های غیرغذایی توزیع شد

یکشنبه، ۴ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، به ۲۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در منطقه ذاهدآباد ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، کمک‌های غیرغذایی توزیع نمود.

براساس این کمک‌ها، برای هر خانواده پنج. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۰:۳۱
Background image

ارزگان؛ به هزاران بیمار خدمات گستردهٔ صحی ارائه شده است

یکشنبه، ۴ صفر ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ارزگان، به ۲۰۴۵ بیمار خدمات صحی شامل؛ معاینه، توزیع ادویه مورد نیاز، پانسمان زخم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۱۹
Background image

۱۶ تُن لوبیا به ۸۰۰ خانواده نیازمند و عودت‌کننده در ولایت‌های سرپل و جوزجان توزیع شد

شنبه، ۳ صفر ۱۴۴۸

 هلال‌احمر افغانی ، ۱۶ تُن لوبیا را به ۴۰۰ خانواده نیازمند و عودت‌کننده از کشورهای همسایه در ولایت سرپل و ۴۰۰ خانواده دیگر در ولایت جوزجان توزیع نمود.

این کمک‌ها که. . .

BACK TO NEWS